3 stvari koje morate znati prije bookiranja svog idućeg leta!

Passenger woman that is in yellow clothes, sunglasses and with luggage is outdoors near plane.

Dvoumite se gdje putovati ili kako se odlučiti za idući let? Kada je vrijeme za bookirati let, i kako se najlakše snaći na web stranici?Ne brinite, zato smo mi ovdje za Vas! Istražili smo najnovije trendove putovanja i dodatne pogodnosti. Osvrnuli smo se na osiguranje i zašto Vam je osiguranje uvijek potrebno.

Koji su najnoviji trendovi putovanja?

Trendovi putovanja mijenjaju se uvijek iznova pa tako svake godine u ponudi pronalazimo nove lokacije i zanimljive kulture. Naći će se nešto atraktivno za ljubitelje ljeta kao i za ljubitelje zime. Turističke ponude tijekom zime doživjele su veliki procvat zadnjih godina. Adventska ponuda europskih gradova mami same Europljane, ali i sve druge, kako bi iskusili starinsku atmosferu šarmantnih gradića ili pak velikih glavnih trgova. Letite iz Zagreba za  Beč ili Prag već od 120 eura po karti ili bookirajte Zagreb Amsterdam avion po cijeni od 126 eura i uživajte u prekrasnim uličicama i kanalima.

U najnovije trendove moramo ubrojiti blagodati tehnološkog napretka i globalne umreženosti. Lokalna turistička ponuda svih lokaliteta na svijetu doživjela je procvat zbog mogućnosti angažmana lokalnog stanovništva prilikom ugošćivanja turista. Domaća hrana, aktivnosti, zabava i kultura dostupni su u autohtonom obliku, dostupnom za organizaciju na Vašem pametnom uređaju u eSky.hr aplikaciji. Dogovori nikada nisu bili jednostavniji, uz razne aplikacije za prijevode jezika i olakšavanje komunikacije. Na eSky.hr možete pronaći pristup velikom broju atraktivnih vremenski ograničenih ponuda i raznih last minute putovanja, ali i lokalnim događajima i zabavama. Na taj način možete uštedjeti i vremena potrebnog za organizaciju, novaca, jer smo mi za Vas složili najzanimljivije itinerare, po najpovoljnijim cijenama, ali na taj način možete i iskusiti čari mjesta gdje ste doputovali i iskusiti grad kojega ste došli posjetiti.

Processed with VSCO with hb2 preset

Koje su dodatne pogodnosti prilikom putovanja?

Najveći saveznik kojega možete imati prilikom putovanja jest eSky.hr aplikacija. Aplikacija Vam pruža sve potrebne informacije i obavještava Vas o promjenama koje su nužna mana tijekom putovanja. Upravo zbog mogućnosti promjena koje Vam možda ne bi odgovarale, imate mogućnost besplatnog otkazivanja putovanja, uz prije uplaćenu policu osiguranja od otkazivanja puta. Olakšana i jednostavna rezervacija karata za atrakcije i lokalne izlete prije putovanja dopušta Vam organizaciju iz udobnosti vlastitog doma ili pak prilikom tranzita ili odsjedanja u hotelu.

Uz trenutne obavijesti na aplikaciji eSky.hr, izbjegnite čekanja u redovima na atrakcijama i žurbi vezanoj sa organiziranjem plana razgledavanja tijekom putovanja. Rezervirajte let Zagreb London i bez dužih čekanja posjetite Buckinghamsku palaču! Dodatne pogodnosti čine putovanje zabavnim iskustvom u kojemu je Vaš komfor na prvom mjestu. Kako bismo prilagodili putovanje Vašim individualnim potrebama, tijekom putovanja ćete imati pogodnosti korištenja automobila, za olakšano kretanje i zajamčenu udobnost prilikom putovanja. Opustite se i prepustite povjerenje u naše ruke.

UK, London, young woman blowing soap bubbles

Kako mogu osigurati svoje putovanje? 

Putovanja su izvor velike sreće i zadovoljstva, ali su također i izvor stresa. Putovanje u novo i nepoznato sa sobom donosi određene rizike i opasnosti od kojih se najbolje preventivno zaštititi u obliku putnog osiguranja, i osiguranja od otkazivanja puta. Ekonomičnost u putovanjima može uštedjeti velike iznose novca, stoga su Vam putno osiguranje i jednostavna rezervacija karata lako dostupni na web stranici eSky.hr. Nudimo Vam široku lepezu vrsta i cijena osiguranja, uz osiguranje od otkazivanja puta, što se, posebice nakon pandemije, pokazalo kao vrsta osiguranja koja često dobro dođe.

Uz eSky.hr aplikaciju omogućen Vam je jednostavan pristup podacima o osiguranju i medicinskim ustanovama putem telefona. Sve potrebne informacije i podaci dostupni su na Vašem profilu u nekoliko jednostavnih klikova. Nudimo fleksibilno plaćanje uz odgodu plaćanja i plaćanje na rate, kako bi putovanje i sve njegove komponente bile dostupne svima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari