OCIJENILI KUPCI

Galerija | Riječani oduševljeni novom trgovinom Kauflanda: ‘Dolazim po integralne kore’, ‘Došla sam po domaće’, ‘Uletim po mlijeko i jaja’…

Prošlo je nešto više od mjesec dana od otvaranja drugog riječkog Kaufland supermarketa na adresi Osječka 39. Prvi dojmovi su se slegli pa smo provjerili s kupcima u kojoj mjeri su zadovoljni ponudom i cijenama u trgovini koja plijeni svojom veličinom, uređenošću i funkcionalnošću

Novi Kaufland u Rijeci druga je trgovina tog popularnog trgovca u Rijeci čime je ovaj maloprodajni lanac ponovno proširio svoju mrežu. Ona sada broji 45 trgovina diljem Hrvatske.

Nova trgovina kupcima nudi prodajnu površinu od čak 2.804 m2 te je otvoreno 69 novih radnih mjesta.

Kaufland Škurinje posjetili smo tijekom radnog tjedna u jutarnjim satima. Naišli smo na mnogo kupaca koji nisu skrivali svoje oduševljenje ambijentom, ponudom i cijenama u novoj trgovini u kvartu koji sve više poprima obrise velike riječke trgovačke zone.

Pogledajte video:

Studentica Vlatka Zebazec iz ‘malog mjesta’ Velika pokraj Požege otkrila nam je da jedan proizvod može pronaći samo u Kauflandu.

“Otkako je otvoren, kupujem u ovom supermarketu na Škurinjama. Volim Kaufland, navikla sam kupovati u Kauflandu u Požegi jer tu pronalazim najbolji omjer cijene i kvalitete. Pored toga, u Kauflandu pronalazim i neke proizvode kojih nema nigdje drugdje – recimo integralne kore za pizzu.”

Upitali smo Vlatku i kakav je studentski život u Rijeci i može li si priuštiti češće odlaske u trgovinu. “Studenti žive OK u Rijeci! Može se pronaći puno poslova za studente tako da se uvijek ‘iščupamo’ iz krize”, zaključila je studentica Vlatka.

Janja s Turnića nije prvi put u Kauflandu Škurinje:

“Već sam bila ovdje, lijepo je uređeno, ponuda je dobra a i cijene. Uvijek se nađe nešto bolje i po povoljnijoj cijeni nego drugdje. Evo, jučer sam ovdje u Kauflandu kupila odličan domaći pomidor. Zato sam danas ponovno došla i zbog pomidora ali i zbog drugih ‘sitnica’ koje mi trebaju u kuhinji i domu.

Mirsad Duraković iz Viškova je prvi put posjetio trgovinu Kaufland Škurinje.

“Prvi put sam ovdje i jako sam zadovoljan. Inače kupujem u Kauflandu, išao sam uvijek u onaj na Zametu, a ovaj na Škurinjama je, čini mi se, još veći i s još bogatijom ponudom. Trgovina je jako lijepo uređena, ponuda je odlična a cijene su OK. Zatekli ste me kraj polica s ponudom piva jer pratim Svjetsko prvenstvo u nogometu. Takav događaj ne ide bez ponekog piva u ruci i u grlu.”, priznao nam je Mirsad.

Luka Bešlić stanuje na Škurinjama i ovaj novi Kaufland došao mu je ‘kao naručen’.

“Kada mi hitno trebaju jaja ili mlijeko, samo ‘uletim’ ovdje. Ipak, moram priznati da volim prošetati po drugim trgovinama u Osječkoj i usporediti ponudu i cijene. Ali ova lokacija mi odgovara i tu mi je sve pri ruci”, rekao nam je Luka Bešlić.

Kako se i očekivalo, Kaufland Škurinje je vrlo brzo postao nova omiljena šoping destinacija brojnih Riječana što su nam potvrdili i naši sugovornici.

Foto/video: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari