SUPER PRILIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

Još traju prijave za riječki Play Labs – besplatni trodnevni bootcamp za srednjoškolce!

Play Labs bootcampovi održani su nedavno u Osijeku i Splitu, a slijede nam događanja u Rijeci i Zagrebu. Ovaj tehnološki izuzetno zanimljiv projekt organizira se u suradnji s Veleposlanstvom SAD u Hrvatskoj.

Play Labs bootcamp je najbolji način da srednjoškolci nauče više o ključnim tehnologijama današnjice i kako uz njihovu pomoć napraviti dobar i unosan poduzetnički projekt.

Projekt je posebno dizajniran za tehnološki znatiželjne srednjoškolce i u Rijeci će se održati od 24. do 26. veljače 2022., u Algebrinim prostorima na Korzu 24a.

Riječ je o besplatnom, trodnevnom Play Labs bootcampu; super prilici za riječke, primorsko-goranske i istarske srednjoškolce da isprobaju najnovije tehnologije poput nadopunjene (AR) i proširene stvarnosti (VR), 3D modeliranja i mnogih drugih. I dodatno, ovo je idealna prigoda da se nauči više o tome kako razviti vlastite poduzetničke ideje!

Play Labs bootcamp vodit će stručni predavači koji koriste najnovije STEM metode poučavanja, a sam koncept inspiriran je sličnim programima koje provode startup inkubatori na MIT-u (Massachusetts Institute of Technology) i BayView Labs. Slični programi u SAD privlače najperspektivnije talente, startupove i investitore u području naprednih tehnologija; od umjetne inteligencije (AI) i strojnog učenja (ML) pa do digitalnih valuta, proširene stvarnosti (AR) i sličnih tehnoloških tema.

Algebrini stručnjaci izradili su poseban program za ovaj bootcamp tijekom kojeg će naši srednjoškolci dobiti dobar uvid u takozvane “razigrane tehnologije” i mogućnosti koje one pružaju za razvoj poslovnih projekata. Idealno za sve srednjoškolce koji žele spojiti tehnologiju s poslovnim idejama, ali steći i nove prijatelje sličnih interesa.

Uz to što je sudjelovanje besplatno, nije potrebno ni prethodno znanje o novim tehnologijama. Na Play Labs bootcamp mogu se prijaviti svi srednjoškolci zainteresirani za ove teme.

Play Labs bootcamp u Rijeci se održava od 24. do 26. veljače 2022., u Algebrinim prostorima na Korzu 24a, a prijave se primaju na Prijavi se – Algebra LAB

Broj mjesta je ograničen, ima ih još slobodnih, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave već danas! Play Labs bootcamp organiziran je u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i financiran kroz „Public Affairs Zagreb – Small Grants Program“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari