DO KRAJA VELJAČE

Počinju sezonska sniženja u Toweru

Pohod može početi – gdje drugdje nego u omiljenom riječkom centru – Tower Center Rijeka

Prvi tjedan zimskog sezonskog sniženja jedva smo dočekali, a cijene snižene do 50%, 60% ili čak 70% natjerat će vas na potpunu predaju.

Od 27. prosinca, pa sve do kraja veljače, sve neostvarene želje postaju stvarnost, a sve potrebe ispunjene. Zaputite se u najbolji shopping, otkrijte nevjerojatne ponude i iskoristite pravi zamah zime. Hladnoća je zaledila i spustila cijene donoseći prilike koja se ne propuštaju.

Ovosezonska sniženja ponudila su svašta, od aktualnih trendi komada, pa do klasika u koje se uvijek isplati investirati. Traperice, tenisice, kaputi, jakne, torbe…, ma sve što je vam je potrebno sad možete kupiti po sniženim cijenama.

I zato spas od zime pronađite u Tower Centru. Zavirite u šarmantnu ponudu, a svojim izborom, uđite u legendu.

Provjerite popuste i vidimo se u Tower Centru Rijeka.

Više o kampanji Spas zimi

Zima sve sigurnije napada svojom hladnoćom, a naš je zadatak da se obranimo najtoplijim i najmekšim trendovima. Baš kao što je Karolina Belinić, poznatija kao Karolina Riječka, obranila Rijeku 1813. godine. A upravo je ona središnja inspiracija ove kampanje. Hrabra i šarmantna žena koja je riskirala je svoj život za grad i ljude, a zahvaljujući svojim pregovaračkim sposobnostima postala je autentična riječka heroina, najpoznatiji lik riječke povijesti. 

Podsjećamo kako je kampanja Snažne zajedno snimana je na autentičnim lokacijama u Rijeci koje nose ženska imena, u sklopu ideje osnaživanja žena koju je Tower Center Rijeka želio prenijeti u 2021. godini. Ideja za novu kampanju nastala je u Design & Marketing agency Fabula iz Rijeke, koja je željela da kampanja ne bude samo modno, već i društveno osviještena. 

Kampanjom, koja je snimana na gatu koji nosi Karolininom ime, Tower vas poziva da budete heroine i heroji ove zime i blagdana. Da birate hrabro, a izgledate autentično. Da prošetate ponosni ulicama svoga grada, osvajajući srca vaših sugrađana. Prihvatite izazove i budite neustrašivi. (Promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari