Koju jednokratnu ambalažu koristiti za Advent?

Kao i svake godine, ovogodišnji Advent pružit će bogati domaći program koji će pratiti raznovrsnu ugostiteljsku ponudu karakterističnu za ovo doba godine.

Adventski meni uključuje hamburgere, hrenovke, pečeni krumpir, razne kobasice i druge adventske delicije. Slatki jelovnik uključuje popularne germknedle, fritule, švedske i norveške vafle, peciva s cimetom, palačinke i šećernu vunu. Osim vina, posjetitelji će moći uživati ​​u raznim toplim napicima, vrućoj čokoladi i ciderima, kuhanom ginu, rumu i ostalim pićima karakterističnima za zimske blagdane.

Hranu i piće možete poslužiti u jednokratnoj ambalaži,  koja će vam pomoći da uštedite novac i kvalitetno prezentirate svoju ponudu. Kuhano vino, kavu ili čaj najbolje je poslužiti u papirnatim čašama za tople napitke, a za ljubitelje piva, vina i sokova preporučuju se čaše za hladne napitke. Neizostavni dio adventa su hamburgeri, koji se mogu servirati u posebnim kutijama za hamburgere izrađene od kraft papira, jednako čvrstog, a istovremeno ekološki prihvatljivog.

Kobasice s prilogom mogu se poslužiti sa setom jednokratne ambalaže za finger food, kao što su drvene vilice i pikalice na drvenoj ili papirnatoj lađici. Za ljubitelje slastica na lađicama se mogu servirati vafli, palačinke, fritule i ostala ukusna adventska jela.

Ako Vam je potrebna jednokratna ambalaža za advent, opskrbite se na vrijeme na Just Go Eco webshop-u (www.justgoeco.hr) ili nas kontaktirajte na email  info@justgoeco.hr te na mobitel 091 1284 222.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari