ČAROLIJA U TOWERU

Raskošan Advent u Tower centru Rijeka: Stižu Sv. Nikola, Božićni koncert, kolačići Bake Mraz, lampice, jaslice… Evo programa!

Sve je spremno za nezaboravan Advent u Tower centru Rijeka

Najljepše doba godine službeno je započelo, ali mi znamo da Božić nije sezona ili doba godine – Božić je osjećaj. Kako stiže, uzbuđenje je sve bliže!

Stoga, Tower Center Rijeka vas poziva da se pridružite i svojim prisustvom na Adventu u Tower Centru uljepšate i obogatite najljepše doba godine. Svjetlucave lampice, božićni ukrasi, okićeni bor, Sveti Nikola koji šeće hodnicima, miris božićnih kolačića Bake Mraz, unikatne i ručno rađene jaslice, druženje s Djedom Božićnjakom, sve su to znakovi Adventa u Toweru. I ove godine sve ih možete pronaći u hodnicima centra, a program je nikad bogatiji, raznovrsniji i zabavniji. 

DOLAZAK SV. NIKOLE – UTORAK, 6.12.2022., 17 h

Advent u Tower Centru Rijeka započinje posjetom Svetog Nikole. U utorak, 6. prosinca, od 17 do 20 sati Sveti Nikola i Anđeo prošetat će hodnicima Towera i dijeliti slatkiše najmlađima, ali i svima onima koji se tako osjećaju. 

GOLDEN ČETVRTAK IDEALNA PRILIKA ZA KUPOVINU DAROVA  – ČETVRTAK, 8.12.2022.

Zadnji Golden četvrtak u 2022., idealna je prilika za kupovinu povoljnih poklona uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici. Za račun veći od 200,00 kuna na infopultu na 4. katu možete preuzeti na dar slatko iznenađenje. One najmanje razveselit će predivne zimske maskote koje će posjetiti Tower upravo u četvrtak, 8. prosinca od 17 do 20 sati. 

BOŽIĆNI KONCERT POLAZNIKA YAMAHA MUSIC SCHOOL RIJEKA  – PETAK, 9.12., 18 h

Vrijeme je darivanja, a jedan od najtoplijih poklona je glazba. Topla, kao i srca jednog dijela učenika Yamaha Music School Rijeka i Opatija koja će 9. prosinca u 18 sati na 4. katu Tower Centra Rijeka kucati zajedno u prigodnom blagdanskom koncertu. Yamaha Music School Rijeka i Opatija poklanjaju koncert svim posjetiteljima koji žele upoznati malene i mlade glazbenike: pjevače ili instrumentaliste, te im pljeskom pružiti podršku i dodatnu motivaciju. 

DOBRODOŠLI NA SJEVERNI POL – SUBOTA I NEDJELJA, 10. i 11.12.2022.

Tower Center Rijeka pretvorit će se u Sjeverni pol, prošetat će centrom pingvini i potražiti toplo i ugodno mjesto za igru i zabavu, te se nadaju da će mališani iz Rijeke i okolice doći u velikom broju i sudjelovati u brojnim zanimljivim aktivnostima, kao i istražiti unutrašnjost „pravog“ iglua. Pa krenimo redom.

Vrijeme održavanja programa: Subota i nedjelja, 11-13 h, 17-19 h

Predstava „Prehlađeni pingvin“, subota, 10.12., 11 h

BOŽIĆNI KONCERT DINO ANTONIĆ – PETAK, 16.12.2022.

Kakav bi to bio advent, bez prekrasnih božićnih klasika, a pogotovo kad ih izvodi nadasve talentiran i svestran Dino Antonić. Jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, glumac, autor i vokalni trener uz pratnju klavijatura dočarat će pravi duh Božića. Koncert počinje u 18 sati na 4. katu Centra, pridružite se i zapjevajte.

U KUHINJI BAKE MRAZ – SUBOTA I NEDJELJA, 17. I 18.12.2022.

Tower će zamirisati po bakinim kolačića, a najfinije kolačiće radi upravo Baka Mraz koja će nam otkriti tajni sastojak ukusnih kolača. Mališani su pozvani da probaju kolačiće, ali i da nauče kako ih spravljati. Saznajte što se dogodilo na Badnje jutro u kuhinji Bake Mraz. Gdje su nestali svi kolačići i zbog čega je Bakin omiljeni vilenjak dobio trbobolju?

Vrijeme održavanja programa: Subota i nedjelja, 11-13 h, 17-19 h

Predstava „Gdje su nestali kolačići iz kuhinje Bake Mraz?“, subota, 17.12., 11 h

FOTOGRAFIRANJE S DJED BOŽIĆNJAKOM I POKLON FOTOGRAFIJA 19.-23.12.2022., 17-20 h

Sveti Nikola i Baka Mraz nisu jedini koji su u prosincu odlučili posjetiti Tower Centar – učinit će to i Djed Božićnjak, glavom i bradom, i zadržat će se duže od svojeg prijatelja. Potražite Djeda Božićnjaka od 19. do 23. prosinca, svaki dan od 17 do 20 sati na 4. katu, a prilikom svakog fotografiranja, kako bi uspomena bila ovjekovječena, na dar dobivate fotografiju. 

IZLOŽBA UNIKATNIH JASLICA – 2.12. – 6.1.2022.

Tijekom posjeta Tower Centru Rijeka nemojte propustiti uživati u unikatnim ručno rađenim jaslicama. Od 2. prosinca pa sve do kraja godine, ispred trgovine Interspar na 1. katu, možete pronaći jaslice koje su napravljene od preko 500 elemenata, sa 125 figurica i 10 elemenata u pokretu. Efekti vatre i vode te ambijentalno osvjetljenje dodatni su aspekti koji pružaju nezaboravan doživljaj. 

Neka čarolija započne u Tower Centru Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari