BOGAT PROGRAM PROSLAVE

Tower Center Rijeka ovaj vikend slavi 16. rođendan uz popuste i koncert Marka Kutlića

Foto: Pixsell - Riportal

Tower Center Rijeka slavi “Sweet 16”! Pridružite se velikom slavlju, zabavite se na proslavi velikog 16. rođendan, od 10. do 13. studenoga 2022.  Tower Center Rijeka pripremio je produženi vikend pun iznenađenja.

Ulovite najbolje rođendanske popuste, ostvarite duple bodove na Golden Tower kartici, osvojite mali znak pažnje, dobro se zabavite uz koncert Marka Kutlića, a za najmanje tu je dan ispunjen predstavama i zabavom. 

RIJEŠI MODNI ZADATAK I OSVOJI NAGRADU (7.-.13.11.2022.)

U rođendanskom tjednu, Tower Center Rijeka nagrađuje baš svaki dan, ali osvojiti nagradu nije nimalo lako! Svaki dan Towerov stilist složit će jednu modnu kombinaciju, obući lutku u izlogu na 3. katu, i to od glave do pete, sa šest različitih modnih komada. Svaki modni komad je iz druge trgovine (npr. čarape od Galilea, tenisice od Adidasa, hlače od Tommy Hilfigera, jakna od Replaya…), a zadatak igrača je da pogodi trgovine iz kojih dolaze i ukupnu cijenu cijelog stajlinga. Letak za igru moguće je pronaći  u svakoj trgovini, na infopultu ili na 3. katu. Svaki dan jednog dobitnika nagrađuju s 500 bodova (500 kuna) na Golden Tower kartici. Sedam modnih kombinacija, sedam nagrada i sedam sretnih dobitnika. 

ZAVRTI SRETNO TOWEROVO KOLO (10.-13.2022.)

Svi volimo poklone, a Tower povodom svoga rođendana voli darivati svoje vjerne kupce. Tijekom rođendanskog vikenda, svi kupci koji ostvare kupovinu veću od 200,00 kuna, na 4. katu Tower Centra Rijeka mogu zavrtjeti sretno kolo i osvojiti neku od zanimljivih nagrada. 

MARKO KUTLIĆ U TOWER CENTRU RIJEKA (12.11.2022.)

U subotu, 12.11.2022. u 19 sati, u Tower Center Rijeka, na 4. kat, stiže Marko Kutlić,  jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove mlade glazbene scene.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Karijera ovog mladog glazbenika obilježena je uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Markovi samostalni nastupi i koncerti posebna su pak glazbena priča, vjerujemo da publika u Tower Centru Rijeka neće biti razočarana. 

 NEDJELJA ZA ONE KOJI ĆE TEK IMATI 16. (13.11.2022.)

Nedjelja, 13.11.2022.,  je rezervirana za one najmlađe, tko još nema 16. godina, ali obožava dolaziti u Tower Center Rijeka. Najmlađa publika imat će priliku uživati u dječjim predstavama, kao i brojnim drugim atraktivnim zabavljačima poput žonglera, hodača na štulama uz mnoštvo balona i zabave. 

Predstava “Veseli Balogov cirkus” – 11.00 sati, 4. kat

Interaktivna, zabavna i poučna predstava prati dva klauna koja nastupaju u cirkusu, ali pred sve manje i manje publike. Klauni su žalosni i razmišljaju koje drugo zanimanje odabrati. Dok razmišljaju čime se baviti govore stihove Zvonimira Baloga iz njegove Zbirke pjesama: 100 Najzanimanja: Manekenka, Nogometaš, Zubar, Stjuardesa, Kuhar, Mesar, Vodoinstalater, Zahodska dama, Dijete…  Na kraju ipak postaju svjesni da je njima miliji jedan dječji osmijeh od svega, i da su oni potrebni kako bi djeca mogla sretno rasti, a samo dijete koje sretno raste postane i sretan čovjek.

Predstava “Tko to tamo prlja” – 18.00 sati, 4. kat

Interaktivnoj predstavi s plesnim sekvencama gdje se kroz glumu i igru potiče najmlađe gledatelje da razmišljaju i vode brigu o životnoj sredini i da postanu svjesni važnosti čiste i zdrave okoline.

Rođendanska proslava dolazi s puno atraktivnih popusta i pogodnosti, uživajte u četiri dana odličnih popusta (10.-13.11.2021.), a Tower će darovati četiri dana duple bodove na Golden Tower kartici. Drugim riječima,  za potrošenih 100 kuna, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem Tower mobilne aplikacije. Popuste i pogodnosti provjerite na službenoj stranici Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari