25 KUPONA ZA LJEPŠU KUPOVINU

Krenite u shopping s Tower kuponima!

Ljeto nam je stiglo, a temperature su počele rasti – stoga je pravo vrijeme da garderobu obogatite neodoljivim komadima po odličnim cijenama. 

Tower Center Rijeka i Novi list pripremili su poseban ljetni prilog Shopping s kuponima, pun inspiracija za nadolazeće tople dane, a prilog sadrži čak 25 atraktivnih kupona. U novom broju Novog lista koji izlazi u subotu, 11. lipnja pronađite kupone s kojima možete uštediti i do 40%, od 11. do 18. lipnja u Tower Centru Rijeka.

Gerry Weber, Amadeus Jeans, Ulla Popken donose odlične popuste za obnovu garderobe. U Massu, PittaRossu ili Alpini pronađite obuću koja će vas oboriti s nogu, dok su se Triumph i Lisca pobrinuli za donje rublje iz snova. 

Sportski dućani – BuzzFerivi, Adidas, Polleo Sport i Sport Vision – tu su da vam pomognu u vođenju aktivnog života i opremanju za sve morske aktivnosti. Ako se želite počastiti ili tražite poklone u obliku zlatnog, srebrnog nakita ili satova Zlatarna CeljeDicta ExclusiveDicta Tower i Argentum pripremili su posebne ponude samo za vas. Tražite li nove dioptrijske ili sunčane naočale InterOptika pripremila je odličan popust, a za njegu tu je L’Occitane i Chix threading bar, a sve dodatke za mobitel možete pronaći u A1 Mobilcentar.

Na svoju shopping listu stavite i posteljine, jastuke, madrace, ručnike, i vrhunsko posuđe jer ćete sve pronaći na odličnim popustima u trgovinama Posteljina.hr, Vitapur i Lonci i poklopci by Bajde. Sve za uređenje doma pronađite i u salonu rasvjete Luce

Nakon shoppinga predahnite uz kavu ili kuglicu sladoleda, a dobra ideja za zabavu svakako je kino ili kooglana. Tower Center Rijeka zaista je mjesto za sve. 

Stoga ne odgađajte ni trenutka! Požurite po odlične ponude i kupone iskoristite od 11. do 18. lipnja 2021. Ne zaboravite kupiti novi Novi list u subotu 11. lipnja, a ako vam slučajno promakne, ne brinite, dodatne količine priloga s kuponima bit će dostupne na Info pultu Tower Centra Rijeka na 4. katu. 

Želimo Vam dobru zabavu i odličan shopping u Toweru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari