SUMMER SALE

Počelo je ljetno sniženje u Tower Centru Rijeka! Požurite, jer najbolji komadi rasprodaju se vrlo brzo!

Facebook

Ljeto nam se vratilo, a s njim i SUMMER SALE! Svi se radujemo ljetnim sniženjima, izlozi nas zovu i privlače svojim natpisima i jednostavno ne možemo odoljet, a da ne prošećemo trgovinama i odaberemo pokoji komad po povoljnijoj cijeni, a ona najbolja su u Tower Centru Rijeka.

Prava je šteta propustiti ugrabiti modne klasike ili trendovske komade na vrtoglavim sniženjima u brojnim trgovinama najvećeg shopping centra na Kvarneru. 

Ljetni stajlinzi nezamislivi su bez laganih, prozračnih haljina zanimljivih uzoraka. Popularne prugice, točkice te cvjetni uzorak i dalje vladaju modnom scenom, a detalji, poput volana i čipke, unose dozu razigranosti i romantike. Bijele hlačice ili bluza su must-have komad koji odlično pristaje uz razne kombinacije, od onih ležernih, pa sve do svečanih i poslovnih. Za ležeran look, haljina će odlično izgledati u kombinaciji s tenisicama, a u paru s trendi cipelama s blok petom ili balerinkama, postići ćete idealan ženstveni outfit.

Kupaći kostimi, lepršave haljine, trendy sunčane naočale… samo su neki od komada koje će nam trebati za ovo dugo i toplo ljeto. 

Najbolji komadi, rasprodaju se brzo i prava je šteta ne prepustiti se dobrim uštedama, sada do čak 40%, 50% ili 60%.

Provjerite kakve ljetne popuste su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari