LUXURY & UNIQUE VILLAS

LUVA Villas nam donosi najbolje luksuzne vile za najam na Kvarneru

LUVA Villas je turistička agencija za najam luksuznih vila, a pokriva područje cijele Hrvatske

LUVA je skraćeno od Luxury & Unique Villas, a iz agencije poručuju da pomno biraju kuće za uvrštenje u ponudu. U svojoj ponudi imaju brojne predivne luksuzne vile i kuće za odmor s bazenima, a mi vam u nastavku donosimo naš izbor na području Kvarnera:

  1. Villa Josephine

Luksuzna Villa Josephine se nalazi prvi red do mora na Kvarneru, blizu Crikvenice. Rustikalno uređena vila s debelim kamenim zidovima nalazi se na ogromnom posjedu i svojim gostima osigurava željeni mir i privatnost. Okružena gustom šumom i zelenilom idealan je odabir za predah od užurbane sredine. Zadivljujući panoramski pogled i prelijepi vanjski bazen idealna su opcija za odmor iz snova. Dočekajte jutra uz svježi morski zrak, cvrkut ptica i uživajte u jutarnjoj kavi i kroasanu. Villa Josephine sadrži 3 spavaće sobe i može ugodno smjestiti 6 osoba.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Josephine web stranicu

  1. Villa Oštro

Luksuzna Villa Oštro smještena je u Kvarnerskom zaljevu u blizini Rijeke i svojim gostima pruža očaravajući panoramski pogled. Prekrasan bazen okružen ležaljkama idealan je odabir za kupanje i uživanje u čarima sunca. Popijte omiljenu kavu na vanjskoj terasi, pročitajte novine i uživajte u morskom zraku. Predivno zelenilo i privatnost pružit će vam nezaboravan mir. Slobodno vrijeme možete provesti uz zajednička druženja i igri uz stolni tenis ili se aktivirajte i vježbajte uz fitness opremu koju vila nudi. Villa Oštro sadrži 5 spavaćih soba i može ugostiti 10 osoba.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Oštro web stranicu

  1. Villa Jerini Estate

Jedinstvena Villa Jerini Estate nalazi se na velikom posjedu na otoku Krku i sastoji se od dvije kuće koje se mogu iznajmiti zasebno ili zajedno. Glavna kuća spoj je modernog i tradicionalnog ambijenta, a prekrasan vanjski bazen odličan je za zajednička druženja i uživanje u morskom zraku. Opustite misli u predivnom Jacuzziju i zaboravite na sve brige opuštajući se u sauni. Za ljepše raspoloženje degustirajte vrhunska vina u vinskom podrumu u Villi Jerini Estate ili se prepustite predivnom ozračju i uživajte u potpunoj tišini. Glavna kuća sadrži dvije spavaće sobe i može smjestiti 6 gostiju. Nekoliko metara udaljena manja kuća sadrži manji bazen i ležaljke za potpuno uživanje u kupanju i sunčanju. Zajednička druženja upotpunite pripremom hrane uz vanjski roštilj ili uživajte u predivnom okruženju s osvježavajućim napitkom. Ova kuća sadrži dvije spavaće sobe i može ugostiti 6 osoba. Posjed Villa Jerini Estate idealan je odabir za miran odmor uz predivno zelenilo i svježi morski zrak nedaleko od užurbane sredine.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Jerini Estate web stranicu

  1. Villa Natura I

Villa Natura I dio je luksuznog kompleksa koji sadrži ukupno 4 vile. Villa Natura I smještena je u malom mjestu Veprinac iznad Opatije i pruža predivan panoramski pogled. Prostran bazen s udobnim ležaljkama odličan je za uživanje u ljetnim danima i za bijeg od vaše svakodnevice. Miris prirode i zelenila opustit će vaše misli, a dodatni sadržaji koje vila nudi kao što su fitness oprema, najam brodova ili usluga dadilje koristit će vam za bezbrižan odmor. Uživajte u Jacuzziju uz predivan pjenušac ili opustite um u sauni. Mališani mogu uživati u dječjem igralištu dok odrasli planiraju zajedničke aktivnosti. Villa Natura I sadrži 5 spavaćih soba i može ugostiti 10 osoba. S potpuno ograđenim posjedom pruža jedinstveni mir i privatnost koji su danas nezaobilazni.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Natura I web stranicu

  1. Villa AltaVista

Luksuzna i elegantna Villa AltaVista smještena je u blizini Opatije i pruža nezaboravan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Svojim modernim izgledom i prekrasnom okolicom privlači brojne goste te je idealna za obiteljski odmor ili parove. Uživajte u čarobnom morskom zraku, popijte jutarnju kavu na terasi i uljepšajte svoje dane uz magičan pogled. Prekrasan bazen idealan je za kupanje, a sauna za opuštanje tijela i uma. Zavirite u predivan Jacuzzi i popijte osvježavajuće piće dok ste mislima daleko od vaše svakodnevice. Villa AltaVista sadrži 4 spavaće sobe u koje može ugodno smjestiti 8 osoba. Potpuno ograđen posjed nudi veliku privatnost i mir, a dodatni sadržaji kao što su biljar, fitness oprema, najam kuhara ili brodova ispunit će vaš nezaboravan odmor. Miris zelena, prirode i drveća dodatno će vas ispuniti energijom i predivnim uspomenama u vili.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa AltaVista web stranicu

  1. Villa Kelly 2

Luksuzna i predivna Villa Kelly 2 nalazi se iznad Opatije, a njezin očaravajući pogled na Opatiju pruža nezaboravne trenutke. Svježi morski zrak, sunce i prostrani bazen idealan su izbor za jedinstven odmor. Probudite se uz cvrkut ptica i predivan pogled dok planirate svoj dan. Okupajte se u bazenu, sunčajte ili pripremite ukusan roštilj uz zajednička druženja. Villa Kelly 2 odličan je izbor za obiteljski odmor ili parove koji će uživati u magičnom krajoliku. Djecu će razveseliti trampolin dok odrasli mogu vježbati uz idealnu fitness opremu u vili. Vila sadrži 4 spavaće sobe i može smjestiti 8 osoba. Istražite prekrasnu Opatiju, prošetajte poznatom šetnicom Lungomare i popijte kavu uz pogled na more. S potpuno ograđenim posjedom i parkingom za 8 automobila vila je odličan odabir za odmor u privatnosti.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Kelly 2 web stranicu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari