Mali digitalci obožavaju Digitalnu akademiju 4.0!

Djeca su danas preopterećena informacijama koje im stižu sa svih strana. Digitalna akademija 4.0 osmišljena je zato tako da usmjerava njihovu pažnju na bitne sadržaje, na zanimljiv i opušten način.

Krenuli su upisi u novu generaciju popularne Algebrine Digitalne akademije 4.0. Do 15.7. svakako iskoristite i povoljnije cijene upisa! Nastava počinje na jesen, a održavat će se i u Rijeci  i u Puli. Tko želi – može i online.

Ovaj izuzetno kreativan obrazovni program namijenjen je svim osnovnoškolcima od 1. do 8. razreda. Predznanje nije potrebno, a sadržaj se prilagođava svakom djetetu i njegovim mogućnostima. Učenici 7. i 8. razreda mogu sada i dodatno birati između Digitalne akademije 4.0 i posebno osmišljenih radionica programiranja.  

Digitalna akademija 4.0 osmišljena je tako da usmjerava pažnju djece na bitne sadržaje, na zanimljiv i opušten način. Naši polaznici upoznaju se kroz igru i druženje s temama virtualne stvarnosti, računarstva u oblaku, robotike, 3D ispisa…   

Digitalna znanja treba usvajati što ranije, ali na ispravan način. Iz tog razloga mi u Digitalnoj akademiji 4.0 razvijamo kod polaznika računalno razmišljanje i upoznajemo ih s programiranjem, ali kroz istraživanje, samostalne i timske projekte, suradnju, kreativnost, druženje, dijeljenje i igru.  

Bitno nam je da djeci približimo nove tehnologije, ali da ih učimo da ne budu njihovi pasivni potrošači. Naša akademija zato nije ograničena digitalnim tehnologijama. Mi radimo na razvoju kreativnosti, znatiželje, kritičkog mišljenja i eksperimentiranja. Želimo djeci pomoći da odrastu u svestrane, nesebične, odgovorne i zdrave mlade ljude, koji će biti sretni i ponosni na sebe i svoj rad. 

Digitalna akademija 4.0 od nove školske godine ide na čak 18 lokacija diljem Hrvatske, a moguće ju je pohađati i u Rijeci i u Puli. Naravno, prema želji i dalje ju je moguće pratiti i online.  

Velika novost su i radionice Python programiranja i robotike koje smo namijenili posebno zainteresiranim učenicima 7. i 8. razreda osnovne, ali i učenicima srednjih škola.  

Svi su sadržaji prilagođeni dobi polaznika, a obuhvaćaju zabavne i korisne teme, od Minecrafta i Robloxa, 3D ispisa i modeliranja sve do dronova i umjetne inteligencije. Uz puno druženja, novih prijateljstava i dodatnih aktivnosti, Digitalna akademija 4.0 s razlogom je tako popularna i omiljena. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari