BOGATA PONUDA NA ANSWEAR ONLINE

Prugaste ili obične? Koje su muške majice popularne ovog ljeta?

Prugaste ili obične? Koje su muške majice popularne ovog ljeta?

Bez obzira na stil koji preferirate, muške majice su osnova gotovo svakog muškog casual stajlinga. Začinite svoj stil modernim prugastim majicama ili modelima sa zanimljivim printom.

Muške majice su osnovni odjevni predmet za muškarce svih dobnih skupina i za svako godišnje doba. Ako cijenite udobnost, a u isto vrijeme želite izgledati dobro, na pravom ste mjestu. Potražite bogatu ponudu muških majica na Answear online i odaberite modele po vašem ukusu. Kombinacija su udobnosti i najmodernijeg dizajna, tako da ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Lako ćete ih uskladiti s ostatkom odjevne kombinacije, stoga se svakako isplati imati u ormaru više različitih modela i boja.

Kao što su košulja i sako odraz muške elegancije, tako je i muška majica osnova casual i urbanih outfita. Teško je zamisliti muški ormar bez nekoliko modela ovog omiljenog muškog odjevnog komada. Ljeti su pamučne majice u kombinaciji s kratkim hlačama osnova svakodnevnog casual stajlinga, a tijekom hladnijih jesenskih i zimskih mjeseci neizostavni dodatni sloj odjeće koji možete nositi ispod džempera. Na raspolaganju vam stoje klasični jednobojni modeli kakve su primjerice Tommy Hilfiger majice, kao i oni sa šarenim uzrocima, prugicama ili zanimljivim printom. Prugaste majice u mornarskim bojama odličan su odabir za more. Kad se već spremate obnoviti svoju garderobu ne zaboravite provjeriti muško donje rublje na Answear i odaberite set bokserica ili slip gaćica.

Što kažete na majice s printom?

Majice će ovisno o kroju i dizajnu poslužiti kao osnova za svakodnevne urbane, elegantne i casual odjevne kombinacije. Želite li izgledati elegantno, ali manje formalno, razmislite o bijeloj majici s V-izrezom bez ikakvog natpisa. Odlična je zamjena za košulju, a u kombinaciji s kožnom jaknom i chino hlačama naglašavate vaš osebujni ležeran karakter.

Muške majice Tommy Hilfiger s printom odličan su način da izrazite svoj stav, svoj karakter ili smisao za humor. Idealan su odabir za večernji izlazak ili za druženje kod prijatelja. Zanimljiv print može oživjeti naizgled monotonu jednobojnu odjevnu kombinaciju. Slika je ponekad otisnuta na nestandardnim mjestima čime još više ističete originalni dizajn i ideju. Jako su popularne slim fit majice za muškarce koje prate liniju tijela; savršene su za one koji žele pokazati svoje isklesane mišiće. Ovakav kroj majice rado nose pobornici urbane elegancije. Dobro pristaju na chino hlače, ali i na laganu sportsku jaknu. Muške majice s V-izrezom naizgled izdužuju figuru. Bogata ponuda Tommy Hilfiger muških majica omogućit će vam da kreirate originalni stil za svaku prigodu.

answear

Zašto su toliko popularne polo majice?

Polo majica je zbog ovratnika i slobodnog opuštenog kroja savršen odabir za mnoge elegantne i svečane događaje. Bez obzira na to što je prvenstveno namijenjena za sportske prigode, ako je dobro uskladite s ostatkom vaše odjevne kombinacije, mogu vam pozavidjeti mnoge modne ikone. Crvenu ili plavu polo majicu kombinirajte s trapericama ili bež chino hlačama te elegantnim i modernim tenisicama. Polo majice također se razlikuju po kroju, izrezu i uzorku. Osim jednobojnih, popularne su i polo majice sa sitnim uzorkom, a tu su i modeli sa zanimljivim printom; najčešće je riječ o logu brenda. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari