POLOŽI MATURU: Riportal i maXtura daruju ti besplatne pripreme!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL/ Ilustracija

Početak drugoga polugodišta vrijeme je kad maturanti intenzivno počinju razmišljati o državnoj maturi i pripremama.

U suradnji s portalom Riportal, maXtura organizira posebnu akciju priprema za maturu 1+1 predmet gratis!

Kako uspješno položiti maturu? Odgovor dolazi iz Profil Kletta, a ime mu je maXtura – jedinstven program digitalnih priprema za maturu koje, uz online i nastavu uživo, jedine nude i snimke predavanja za neograničeno pregledavanje i ponavljanje.

Nastavu drže vrhunski predavači, i to točno prema onome što traže ispiti na maturi. Proces pripreme je interaktivan i svaki je predavač na raspolaganju za pitanja ili nejasnoće.

Kako bismo maturantima i njihovim roditeljima olakšali, Riportal uz jedan upisani predmet, drugi daruje gratis!

Uz svaki upisani predmet do 25. 3., možeš odabrati još jedan po svom izboru. Sve što trebaš napraviti jest u upisnici odabrati svoje predmete te u polje za promokod upisati: RIPORTAL.

Sljedeće pripreme počinju 28. 3., što je idealno vrijeme za pripremu dvaju ili više predmeta po izboru u najvećoj satnici na tržištu!

S obzirom na to da se pripreme održavaju online, maXturini polaznici dolaze iz više od 300 mjesta diljem Hrvatske i BiH. Ovo je prilika da svi maturanti imaju jednake mogućnosti za najbolji oblik priprema. Dokaz tome jest i činjenica da su svi redoviti polaznici upisali jedan od svoja prva tri izbora fakulteta, a njih 95 % preporučilo bi je drugima.

Ukratko, maXtura se pobrinula da prođeš maturu uspješno i bez stresa te da ti bude zanimljivo, korisno i zabavno tijekom samog procesa. Pridruži se i ti! ?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari