USKRSNE ZABAVE ZA NAJMLAĐE

Veseli uskrsni dani u Tower centru Rijeka

Foto. Hrvoje Skočić/Riportal

Pripremi se za Uskrs s nama, uz četiri šarena i vesela dana!‘, poručuju iz Tower centra Rijeka

Tower Center Rijeka je pripremio četiri dana vesele uskrsne zabave za najmlađe posjetitelje, od 25. do 28. ožujka 2024. Dok se roditelji užurbano pripremaju za Uskrs i nabavljaju zadnje sitnice za nadolazeći blagdan, djeca će se zabaviti i spremno dočekati veselog uskrsnog zeku.

Potražite uskrsni kutak na drugom katu Tower Centra Rijeka, i veselog zeku koji nosi slatkiše i spreman je za fotkanje s obožavateljima. Sudjelujte svakodnevno u zabavnoj uskrsnoj obiteljskoj olimpijadi s vrijednim nagradama, likovnim radionicama gdje će vješte ručice ukrašavati i bojati jaja, izrađivati košarice i vjenčiće, radionici modeliranja kinetičkim pijeskom…

U Tower stiže i najveća pisanica, a kako bi zasjala u punom sjaju i postala pravo uskrsno remek-djelo, potrebna nam je pomoć velikih i malih slikara.

Sigurni smo da mali kreativci neće preskočiti Uskrsnu mađioničarsku predstavu “Zeko iz šešira”, koja je na rasporedu u utorak, 26. ožujka u 17 sati.   

Raspored događanja:

Od 25. do 28. ožujka 2024., od 17 do 19 sati (2. kat).

– slikanje sa uskrsnim zekom (svaki dan)

– likovne radionice (svaki dan)

– radionica modeliranja kinetičkim pijeskom (svaki dan)

– bojanje velikog jumbo jajeta (svaki dan)

– obiteljska olimpijada s vrijednim nagradama (svaki dan u 18.00 sati)

– uskrsna mađioničarska predstava “Zeko iz šešira” (26.3. 17 sati)

Sretan Uskrs želi vam, Tower Center Rijeka. 

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari