Iskoristite super popuste u Hespo Rijeka!

Ako želite opremiti apartman ili stan i trebate novi madrac, krevet, podnicu ili jastuk, posjetite Hespo salon u Rijeci u TC MARTI na adresi Martinkovac ulica 127, jer sve kupce očekuju vrhunski popusti koji traju sve do kraja ožujka. Hespo je godinama sinonim za udobnost, a san bez premca je zagarantiran!

Tako cijeli ožujak madrace, krevete, uzglavlja, spavaće sobe i još puno toga možete kupiti po nižim cijenama, a dobra vijest je da su na akciji i madraci, kreveti i uzglavlja iz hotelskog programa!

Hespo je kao najveći hrvatski proizvođač madraca nadaleko poznat po vrhunskoj kvaliteti i udobnosti. Sada je pravo vrijeme za kupovinu jer su odlični modeli Nukleus, Bioritam i Pantera sniženi 10 posto, a na vama je samo da odaberete onaj koji odgovara vašim preferencijama.

Također, važno je naglasiti da Hespo u svom asortimanu ima bogati hotelski program koji je idealan za apartmanski i hotelski smještaj. Tako su madraci Luxury, Luxury 21, Luxury Plus i 4 King trenutno sniženi čak 15 posto, a ako uređujete smještaj za iznajmljivanje, iskoristite priliku jer su i baze kreveta Mediteran, Mediteran Lux i Astor snižene 10 posto, kao i prekrasna uzglavlja Time, Tosca, Astoria, Atena, Zara, Hera i Monaco. Hespovi proizvodi vašim će gostima pružiti savršeni komfor i zasigurno im uljepšati boravak koji će pamtiti po dobrom snu!

No, Hespo tu ne staje s popustima pa ako razmišljate o kupovini novog kreveta sada je pravo vrijeme za to jer su tijekom ožujka čak 15 posto sniženi prekrasni modeli Quadro Linea Plus, Luna Plus, Quadro Linea Lux Plus i Luna Lux Plus.

Također, na odličnom popustu od 20 posto je spavaća soba Mirna koja ima pregršt elemenata iz kojih možete složiti idealnu kombinaciju za svoj dobro zasluženi odmor. Uz 20 posto popusta možete kupiti i nadmadrac Camomile, hotelsku posteljinu i plahte Stanić, udobne Technogel jastuke, kao i bogati Byboo i Eleonora asortiman dekoracija.

Planirajte svoj posjet Hespu tijekom ožujka i iskoristite vrhunske akcije jer dobri dani počinju noću, a još bolji sa Hespo popustima. Hespo posjetite na adresi u TC Marti na adresi Martinkovac ulica 127, Rijeka od ponedjeljka do subote od 9 do 21. Više o njihovoj bogatoj ponudi doznajte na webu, Facebooku i Instagramu.

https://hespo.hr/
https://www.facebook.com/hespohr
https://www.instagram.com/hespo.hr/