TOWEROVA ŠKOLA

Pripremite mališane za školu poput pravog superheroja u Tower centru Rijeka

Uskoro kreće škola, a Tower je spreman za Malu školu superheroja

Dočekajte školsku godinu s posebnim supermoćima, snažnih mišića i neustrašivog duha. Towerova škola počinje u ponedjeljak, 29. kolovoza i traje do 4. rujna 2022., na drugom katu Centra. 

Na zabavnom dječjem poligonu koji se proteže na preko 70 m2 mališane očekuju sportske, društvene i kreativne aktivnosti, animacije. 

Edukacija heroja bit će izazovna i zabavna, štite ih super herojski plaštevi i hrabri animatori. Superheroji koji polože ovaj važan test odlaze kući s diplomom. Pridružite se neustrašivoj ekipi, prođite cool poligon i zaslužite ući u tim superheroja! 

Termini održavanja programa:

Ponedjeljak – petak: 11 – 13 sati, 17 – 20 sati

Subota i nedjelja: 11 – 20 sati

Dok se djeca zabavljaju, roditelji mogu opremiti neustrašive heroje za novu školsku godinu te iskoristiti strašno dobre popuste. Popis pogodnosti potražite na službenoj web stranici Tower Centra Rijeka.

Školske torbe, ruksaci, bilježnice, tenisice, kabanica ili nova lampa za radni stol, sve treba biti spremno za veliki početak. Ima li boljeg mjesta od Tower Centera Rijeka, kada je riječ o opremanju cijele obitelji za nove početke? Budi cool i spreman za back to school!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari