Savršeno tihe, savršeno efikasne dizalice topline uz subvenciju do 80% investicije

Za moderno i ugodno grijanje, Fujitsu dizalice topline – manje prostora, manje buke, više efikasnosti. Pridružite se zadovoljnim korisnicima Fujitsu dizalica topline i pri tome iskoristite subvencije do čak 80% vaše investicije.

Kada je riječ o odabiru nove dizalice topline, važno je uzeti u obzir različite kriterije kako bi se osiguralo udobno i efikasno grijanje vašeg doma. Fujitsu nudi rješenje koje zadovoljava različite potrebe i preferencije korisnika.

Uštedite prostor

Jedinice dizalica topline Fujitsu su znatno manje u usporedbi s konkurentskim modelima. Ovo oslobađa prostor u dvorištu i pruža više mogućnosti pri odabiru mjesta za postavljanje nove dizalice topline.

Niska razina buke

Konvencionalne vanjske jedinice dizalica topline obično proizvode oko 75 decibela buke, što je otprilike kao buka usisavača. Fujitsu je revolucionirao dizajn svojih jedinica, smanjujući buku na samo 53 decibela, što je otprilike isto kao buka hladnjaka. Zahvaljujući pametnim rješenjima, omogućen je tiši rad toplinske pumpe Fujitsu, što ćete cijeniti i vi i vaši susjedi.

Koristite samo onoliko učina koliko vam je potrebno

Inovativni dizajn Fujitsu dizalica topline prilagođava kapacitet sustava vanjskoj temperaturi. To znači da se kapacitet koristi prema potrebi, što rezultira manjom potrošnjom energije i manjom razinom buke.

Manje dimenzije vanjskih jedinica

Fujitsu jedinice ne samo da su tiše od konkurentskih modela, već su i manje. Ovo vam omogućava veću fleksibilnost pri odabiru lokacije za postavljanje jedinica u dvorištu.

Opcije unutarnje jedinice

Ako vam nedostaje prostora za konvencionalnu unutarnju jedinicu dizalice topline, Fujitsu vam nudi jedinstveni dizajn protoka zraka s više položaja. To vam omogućava prilagodbu unutarnje jedinice prostoru koji imate.

Iskoristite subvencije FZOEU

Razmišljate li o investiciji u dizalicu topline, svakako se prijavite na natječaj FZOEU i iskoristite subvencije za dizalice topline, koje pokrivaju do 80% troškova. No, budite pažljivi prilikom odabira opreme, jer ne zadovoljavaju svi modeli kriterije koje je postavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Kako bi bili sigurni da ste odabrali dizalicu topline koja zadovoljava propisane kriterije, posjetite ovaj link i proučite ponudu dostupnih dizalica topline koje su u skladu sa natječajem FZOEU.