Što nas očekuje u nogometu ovog svibnja?

Svakim danom imamo neku zanimljivu utakmicu na nekom programu. No ne bi li bilo lakše pregledati rezultate vaših omiljenih timova za samo sekundu putem vašeg mobitela?

Gledanje nogometnih rezultata veoma je jednostavno putem rizk aplikacije. A dok ste tamo, ne možete propustiti ni rizk bonus kodove uz koje će gledanje i navijanje za vaše omiljene timove prijeći na potpuno novi nivo!

Gledajte rezultate svibanjskih nogometnih utakmica, e-sports gaming turnira i drugih popularnih sportskih događanja. Stoga ako ste fan nogometa, pogledajmo koje timove će biti najuzbudljivije gledati ovog svibnja.

Nogometne utakmice u svibnju

U svibnju će započeti druga Grand Slam sezona, ali cijeli fokus će još uvijek biti na nogometnim utakmicama. Igrat će se zadnja kola najjačih europskih nogometnih liga, u kojem bi nas mogla čekati vrlo uzbudljiva borba za naslov prvaka. U svibnju će se također igrati i finale SuperSport Hrvatskog kupa, i to u dvije utakmice.

Pregled utakmica

  • 15. i 30. svibnja – Finale SuperSport Hrvatskog kupa
  • 18. i 19. svibnja – Zadnje kolo Premier lige, Bundeslige i Ligue 1
  • 25. svibnja – Zadnje kolo SuperSport HNL-a
  • 26. svibnja – Zadnje kolo La Lige i Serie A

Finale Hrvatskog Kupa

HNS je uveo promjenu u formatu finala nakon deset sezona, ponajviše ponukan lanjskim neredima Torcide, i odlučio kako više neće biti finala na neutralnom terenu, nego će se opet igrati na dvije utakmice. Termini su trebali biti 15. i 30. svibnja, ali na kraju je odlučeno kako će se uzvratna utakmica odigrati osam dana ranije, u srijedu 22. svibnja, a posljednje kolo HNL-a će se odigrati 25. svibnja.

Zadnje kolo Premier lige, Bundeslige i Ligue 1

Uzbudljivo završno kolo Premier lige, Bundeslige i Ligue 1 donijet će nevjerojatnu napetost i uzbuđenje navijačima diljem svijeta.

Utakmice će biti ispunjene dramom i neočekivanim obratima, dok će se momčadi boriti za titule prvaka, europske kvalifikacije i opstanak u ligi.

Zadnje kolo HNL-a

U HNL-u će se zbog VAR-a moći prenositi samo tri utakmice istovremeno. No još uvijek postoji pitanje hoće li se ta tri okršaja igrati istovremeno.

Zbog toga još nisu određeni rasporedi za zadnja tri kola jer se čeka rasplet. Bude li potrebno, četvrti VAR će Hrvatska posuditi iz Poljske, ali vjerujemo kako za to neće biti potrebe.

Zadnje kolo La Lige i Serie A

Za mjesec dana, možemo očekivati zadivljujuće borbe za titule u La Ligi i Serie A. Ključni susreti će donijeti uzbuđenje i napetost dok se sezona približava kraju.

Svi navijači mogu očekivati intenzivne utakmice i moguće iznenađenja dok se timovi budu borili za svoje pozicije na tablici

Zaključak

U svibnju će svi navijači biti ispunjeni uzbuđenjem i dramom koja će se dogoditi na terenu. Finale SuperSport Hrvatskog kupa, zadnja kola najjačih europskih liga, te borba za titule u La Ligi i Serie A obećavaju intenzivne utakmice i neočekivane obrate.

A s rizk aplikacijom, u tren oka možete pratiti rezultate svojih omiljenih timova i iskoristite rizk bonus kodove za potpuno novi doživljaj navijanja. Što još čekate? Nemojte čekati zadnji trenutak kako biste pratili vaše miljenike, već ih možete početi pratiti već danas na rizk aplikacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari