TRK U SHOPPING

Tower Center Rijeka predstavlja novu kampanju – buntovna jesen!

Tower Center Rijeka nastavlja svoju kampanju Snažne zajedno najavljujući buntovnu jesen prepunu novih trendova i pravila koja su tu da se krše!

Jesen nam donosi uzbudljive i odvažne trendove – baš kakva je i žena koja je inspirirala novu kampanju. Ona je Nasta Rojc, buntovna umjetnica koja voljela je konje, prirodu i lov, a cijelog je života ljubila ženu. Rođena u nemilo doba, proživjela je dva svjetska rata, a bila je sve samo ne obična žena.

Nasta Rojc jedna je od najvažnijih hrvatskih umjetnica s prijelaza stoljeća; 1928. godine bila je inicijatorica osnutka Kluba likovnih umjetnica, a u Londonu je imala mnoge izložbe koje su rado pratili britanski mediji. Tamo gdje su se drugi ustručavali, ona je pomicala granice, kako u životu, tako i u slikanju – svojevremeno je naslikala i autoportret odjevena u mušku odjeću.

Danas, žensko odijelo je znak elegancije, no ne smijemo zaboraviti kako je baš ono imalo snažno značenje i poziciju u svijetu borbe za ženska prava. Moda je uvijek sudjelovala i imala značajnu ulogu u isticanju određenih mišljenja te odavala moćnu poruku. I vizuali nove kampanje Tower Centra pričaju ovu snažnu priču kombinirajući moćne, buntovne muške krojeve i ženstvene komada jakih uzoraka koje ističu ono najbolje na vama – a to je vaš karakter. Kampanja odiše hrabrošću s naglašenim stavom, buntovna je, no dosljedna u slavljenju ženske ljepote, snage i duha. Idealna kulisa za prezentaciju fantastične kampanje bila je i riječka ulica koja nosi naziv upravo po Nasti Rojc.

Na taj način Tower vas poziva da budete hrabri, da kršite pravila i osjećate se dobro u svojoj koži. Jer iako nosimo hlače svaki dan, odijela na gala večerama ili na poslovnom sastanku nisu novost, a sve više odjevnih komada smatra se gender neutral, činjenica je da borba za ženska prava traje i dalje, stoga će moda i u budućnosti biti glasna i izražavati naš stav te želju za boljom pozicijom u ovom društvu gdje se još uvijek nerijetko pitamo tko ovdje nosi hlače.

Ako ste u potrazi za statement komadima i intenzivno razmišljate o jesenskom looku s karakterom – pravac znate – Tower Center Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari