APLIKACIJA S DIGITALNIM KUPONIMA

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Nije novost da Tower Center Rijeka ima mobilnu aplikaciju, ali da aplikacija ima i digitalne kupone, to je već važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta.

Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova. 

Svakog 1. i 15. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 

Već danas potražite prve kupone:

  • Buzz (1. kat) – 10% popusta na cjelokupan račun.
  • InterOptika (2. kat) – 30% popusta na cjelokupan asortiman
  • Magic Baby (4. kat) – 15% popusta na hranilice. 
  • Mass (2. kat) – 40% popusta na drugi, jeftiniji artikl
  • Mativo (4. kat) – 15% popusta na iznos iznad 200 kn.
  • Sport Vision (3. kat)10% popusta na cjelokupan račun. 

Ne propustite poseban GOLDEN KUPON – koji vam kao znak dobrodošlice daruje Tower Center Rijeka. Osvojite dodatnih 25 bodova na Golden Tower kartici. Kupon je potrebno aktivirati 

Korisnici aplikacije na svom zaslonu će imati prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te će svaki kupon koji žele iskoristiti morati aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. 

Digitalne kupone mogu koristiti samo korisnici Golden Tower kartice, svaki korisnik može iskoristiti jedan kupon.

Tower mobilna aplikacije osim što donosi digitalne kupone, služi i kao digitalna Golden Tower kartica. Više se ne trebate brinuti gdje ste ostavili karticu. Na nekom od brojnih prodajnih mjesta koja sudjeluju u Tower Programu vjernosti pokažite QR kod vaše kartice (koji se nalazi u aplikaciji) i prikupite nove bodove, jednostavno i lako, bez iznimke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari