10. SUSRET UMIROVLJENIKA PGŽ: Stotine umirovljenika ogledalo se u boćanju, pikadu, kartanju, šahu…

Foto: pgž

Povodom Dana Primorsko-goranske županije u Sportskoj dvorani Kastav u organizaciji Matice umirovljenika PGŽ a pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije održan je 10. susret umirovljenika Primorsko-goranske županije

Nakon Rijeke, Crikvenice, Čavli, Bakra, Krka te Jelenja, ovogodišnjem susretu umirovljenika domaćin je bio Grad Kastav. Na svečanom otvorenju, u ime Primorsko-goranske županije sudionike skupa pozdravio je zamjenik župana Marko Boras Mandić.

“Izuzetno mi je drago da se ovakvi susreti održavaju u sklopu Dana PGŽ i to svaki puta u drugom gradu ili općini naše raznolike plavo-zelene županije. Danas vidim impresivan broj okupljenih umirovljenika iz svih dijelova županije te se nadam da će svi imati razloga za zadovoljstvo nakon ovog susreta. Neki će se kući vratitit s peharima, a vjerujem svi sa novim, lijepim uspomenama i doživljajima’, izjavio je Boras Mandić te poželio svim sudionicima puno uspjeha u natjecanju, prenose mrežne stranice PGŽ.

Matica umirovljenika PGŽ kroz ovakve, tradicionalne susrete, želi potaknuti tjelesnu aktivnost, sportski duh te socijalizaciju umirovljenika. Umirovljenici su se nadmetali i zabavljali u boćanju, pikadu, kartanju, šahu, „visećem kuglanju“…

U rekreacijskim natjecanjima sudjelovalo je preko 400 umirovljenika, a završetak ugodnog druženja obilježit će proglašenje pobjednika uz podjelu nagrada i priznanja najuspješnijima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari