ZAVRŠEN NATJEČAJ

Advent na Gradini s 300 metara lampica okitit će Dječju bolnicu Kantrida! I pobjednica natječaja dobit će 300-metarski spektakl

Foto: Riportal

Završio je natječaj Adventa na Gradini koji je trebao nekome ispuniti božićnu želju i okititi dvorište i kuću s čak 300 metara božićnih lampica

U moru prijava posebno se istaknula želja glavne sestre operacijskih sala Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka Halime Podrug da se lampicama okiti Dječja bolnica Kantrida jer je to zadnji Božić koji će bolnica provesti na toj lokaciji.

Njezin prijedlog podržali su brojni građani koji su također pisali da se okiti upravo Dječja bolnica

Želju Halime Podrug i građana Advent na Trsatskoj gradini ispunit će u srijedu popodne kada će na zgradama bolnice zasvjetliti više od 300 lampica.

Ta odluka donesena je izvan konkurencije, a u natječaju je pobijedila Loreta Čop kojoj će, kako je i najavljeno, Advent na Trsatskoj gradini okititi kuću s 300 metara lampica.

Ekipa Adventa na Gradin akciju je provela u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, a zanimljivo je što su lampice koje će biti postavljene pobjednicima natječaja potpuno jednake onima koje krase Advent na Gradini!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari