OMILJENA LOKACIJA

Galerija | Adventiranje kod kazališta zablistalo i ove godine, Rijeka posjetitelja uživala u izvrsnoj atmosferi

Novi brend riječkog adventa ubrzo je ušao pod kožu Riječanki i Riječana pa se čini kako su svi s nestrpljenjem dočekali drugo izdanje Adventiranja kod Kazališta

Impozantna svjetleća violina bila je pravi mamac za prvo ovogodišnje božićno fotografiranje, a prva dama orkestra krasit će Kazališni park tijekom hladnih adventskih mjeseci.

Uz oduševljenje božićnim dekoracijama, posjetitelji su uživali i u širokoj lepezi blagdanskih delicija. Hladne ruke grijalo je kuhano vino, a radoznala nepca iznenadili su fini zalogaji koje su pripremali vrsni chefovi na adventskim kućicama i food truckovima.

Gastro ekipu predvode vrhunski znalci – Damir Tomljanović sa svojim brendom Kužinavanje te Mate Janković s Kućom kobasica.

Šećući se Verdijevom ulicom i kazališnim parkom, posjetitelji mogu kušati istarske delicije u modernoj varijanti na Capra Food trucku, pojesti slasne burgere kod zadarske ekipe Brenda Picnic Mingle&Fun ili se zasladiti uz Di Mare deserte.

U ponudi su i raznovrsni zimski napitci zanimljivih kombinacija koje potpisuju Rakhia Bar, Fiorello te Stop Winter House.

Super Cover band bio je savršen glazbeni začin na početku ove adventske priče, a rasplesana i raspjevana atmosfera koje su dominirale tijekom cijele večeri garantiraju kako će Adventiranje ovog prosinca biti poprište izvrsne zabave za sve generacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari