AKCIJSKE CIJENE: Jeftinije parkiranje u Garaži Zagrad B tijekom prosinca

Garaža Zagrad B će tijekom prosinca i siječnja Riječanima ponuditi uvjerljivo najjeftinije parkiranje u garaži u središtu grada.

Gradska tvrtka Rijeka plus koja upravlja javnim parkiralištima najavila je akcijski cjenik koji će na snazi biti u razdoblju od 5. prosinca 2015. godine do 31. siječnja 2016. godine.

Usluga parkiranja u garaži za prva dva sata, radnim danom i subotom u razdoblju od 7 do 18 sati, stajat će pet kuna po satu, dok će za treći i svaki sljedeći sat cijena biti još niža i iznosit će četiri kune.

Prema novom, akcijskom cjeniku koji će na snazi biti do 31. siječnja, usluga parkiranja u garaži za prva dva sata, radnim danom i subotom u razdoblju od 7 do 18 sati, stajat će pet kuna po satu, dok će za svaki idući započeti sat cijena biti još niža i iznosit će četiri kune. U vremenu od 18 do 7 sati radnim danom i subotom te tijekom cijelog dana nedjeljom i blagdanom, cijena parkiranja u Garaži Zagrad B iznosit će svega dvije kune po satu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari