POJAŠNJENJE FACEBOOK OBJAVE

Aleksandar Bulog: “Nikoga nisam želio osobno uvrijediti i nisam negirao postojanje epidemije Covid- 19”

U u redakciju nam se javio riječki gradski vijećnik iz redova SDP-a Aleksandar Bulog s pojašnjenjem onoga što je napisao na Facebooku danas rano poslijepodne

Osvrnuvši se na medijski napis o glasnogovorniku slovenske vlade koji je po povratku s ljetovanja na Krku proglasio Hrvatsku nepoželjnom destinacijom zbog “lošeg upravljanja krizom”, riječki gradski vijećnik Aleksandar Bulog prilično grubim riječima ocrnio je taj potez djelatnika slovenske vlade.

Nakon što smo na Riportalu prenijeli njegovu javnu objavu na društvenoj mreži Facebook, u redakciju nam se javio Aleksandar Bulog s pojašnjenjem onoga što je napisao danas rano poslijepodne.

Njegovo reagiranje prenosimo u cijelosti:

Nikoga nisam želio osobno vrijeđati, pogotovo ne slovenskog ministra osobno – ako se netko našao uvrijeđenim, ja mu se ispričavam.

Nikada nisam negirao postojanje epidemije Covid- 19, naprotiv radim u zdravstvu i vidim svakodnevno probleme vezano za istu.

Ali ne mogu se oteti dojmu da netko istu bolest pokušava koristiti za međunarodne političke “spinove”, a ljetovao je upravo u Hrvatskoj.

Još jednom se ispričavam ako sam uvrijedio gospodina Jerka Kacina, ali svi bi trebali poraditi na rješavanju problema Covid-19 ako želimo riješiti tu pošast.“, napisao je u svom reagiranju gradski vijećnik Aleksandar Bulog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari