APEL NAŠIH ČITATELJA: Pomozite Zoranu koji je u očaju zbog gladi legao pred automobile

Svojom reakcijom na naš napis „ŠOKANTNI PRIZOR U CENTRU RIJEKE Gladni mladić legao na cestu, vozač kamiona kupio mu sendvič!“ obratilo nam se više naših savjesnih i suosjećajnih čitatelja, a najkonkretnija je  čitateljica Irena G., s apelom da se pomogne nesretnom Zoranu koji je u stanju rastrojstva, ležeći na prometnici, vikao „Gazi, gazi me, nisam danima jeo, ljudi mi ne daju raditi…“.

„Dečka sam upoznala. U nekoliko navrata sam pomogla Zoranu, tako da imam zbog toga i njegov broj mobitela i prepoznala sam ga. Zaista je gladan, kad sam mu dala hranu ruke su mu se tresle, nije mogao otvoriti kutiju sa keksima. Dala sam mu još par puta novac jer sam vidjela da je stvarno gladan. Dao mi je broj mobitela ako mi ikad išta zatreba da mi pomogne. U pučku kuhinju ne može jer radi kad dijele ručak, a poslodavac mu ne daje plaću….“ piše nam Irena uz molbu svima onima koji mogu pomoći mladiću da kontaktiraju ili portal Riječan.in koji će proslijediti poruku, ili pronađu mladićev broj koji je Irena objavila u komentaru na facebooku na naš tekst „ŠOKANTNI PRIZOR U CENTRU RIJEKE Gladni mladić legao na cestu, vozač kamiona kupio mu sendvič!“.

Portal Riječan.in pridružuje se apelu naše čitateljice i spreman je biti posrednik u ovoj akciji, čime također – nadamo se – daje do znanja sve brojnijim čitateljima da je internetski medij koji iskreno proživljava sve riječke priče i sudjeluje u životu grada; a ne želi – poput nekih – samo prikupiti jeftine medijske poene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari