Bogat vikend-program Rijeka Adventa! Koncerti, igraonice, fina hrana…!

Foto: Ilustracija (Riječanin/Mateo Levak)

Nakon veličanstvenog paljenja svjetlosne dekoracije u kojoj je uživala brojna publika, Rijeka Advent nastavlja sa sjajnim programima na brojnim lokacijama

U petak, 6. prosinca u 13 sati na Trgu 128. brigade HV publiku će razveseliti mališani okupljeni u zbor Mali Riječani i zbor Morčići.

U isto vrijeme i na istom mjestu, po prvi puta ove godine, započet će Magic Advent – virtualna igra prikupljanja poklona, koja će trajati sve do 15 sati.

U 14 sati Vrtuljak želja nam je pripremio izvrsnu predstavu povodom Sv. Nikole u kojoj se kroz zabavnu i poučnu priču te vesele pjesme upoznajemo s pravima djece, ali i njihovim obavezama. Kao šećer na kraju dana, od 21 sat na navedenoj lokaciji, sve prisutne zagrijat će grupa Opća opasnost.

Ri Gastro Advent, na Trgu Riječke rezolucije, u 19 sati, ugostit će band Trio Asi, a u 18 sati prošetajte do Trga Ivana Koblera na DJ Adventski party.

Na Trsatskom kaštelu najmlađi će ove godine moći dočekati Svetog Nikolu koji dolazi u 16 sati na druženje s najmlađima, kako bi ih razveselio slatkim poklonima.

U subotu, 7. prosinca, od jutarnjih sati bit će veselo na više lokacija. Humanitarna akcija „ Bila jednom jedna pusa“ počinje u 9 sati na Korzu, gdje će biti postavljena instalacija u obliku luka s imelicom ispod koje će se svi zainteresirani moći fotografirati. Sav prikupljeni novac donirat će se u dobrotvorne svrhe Udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“ Rijeka.

Na Trgu 128. brigade HV plesat će se od 11 sati uz Plesnu grupu Flame, u 11.30 nastupa plesna grupa Porto Ri, nakon njih sve prisutne rasplesat će plesna skupina Lost in Wonderland, a u 12.30 svoj nastup pripremila je grupa K2K.

S ciljem podizanja svijesti javnosti o problemu beskućništva, na Trgu 128. brigade HV, od 20 sati organizira se događaj “Jedna noć pod zvijezdama“, na kojem će publiku zagrijati popularna glazbena skupina Adastra, koja izlazi na pozornicu u 21.30 sati.

Na Trgu Riječke rezolucije posjetitelji će od 19 sati uživati u sjajnom nastupu grupe Xfinity.

Trsatski kaštel ugostit će Djeda Mraza od 17 sati, a od 19 sati kreće glazbeni program uz DJ Pone.

U Riječkom tunelu, u subotu 7. prosinca na programu je Otvaranje adventskih noći od 10 sati, pa sve do ranih jutarnjih sati. U narednim danima u riječkom podzemlju svakodnevno će se održavati igraonice za djecu.

U nedjelju, 8. prosinca, od 18 sati osjetite čaroliju Trga Ivana Koblera uz DJ Adventski party koji će probuditi Djed Mraza u vama.

Vokalni Studio Rijeka, mješoviti pjevački zbor, na čijem su repertoaru djela hrvatske i svjetske zborske literature, zapjevat će zajedno s Vokalnom skupinom Torretta na Trsatskom kaštelu u 19 sati.

Brojne okuse regije i ideje za marende kroz cijeli prosinac potražite na Ri Gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije. U nedjelju 8. prosinca očekuje vam izvrsna atmosfera od 19 sati uz Josu Butorca i pratnju.

I još puno toga, a sve detalje i raspored programa manifestacije Rijeka Advent možete pronaći na mrežnoj stranici www.RijekaAdvent.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari