Bogat vikend-program Rijeka Adventa! Koncerti, igraonice, fina hrana…!

Foto: Ilustracija (Riječanin/Mateo Levak)

Nakon veličanstvenog paljenja svjetlosne dekoracije u kojoj je uživala brojna publika, Rijeka Advent nastavlja sa sjajnim programima na brojnim lokacijama

U petak, 6. prosinca u 13 sati na Trgu 128. brigade HV publiku će razveseliti mališani okupljeni u zbor Mali Riječani i zbor Morčići.

U isto vrijeme i na istom mjestu, po prvi puta ove godine, započet će Magic Advent – virtualna igra prikupljanja poklona, koja će trajati sve do 15 sati.

U 14 sati Vrtuljak želja nam je pripremio izvrsnu predstavu povodom Sv. Nikole u kojoj se kroz zabavnu i poučnu priču te vesele pjesme upoznajemo s pravima djece, ali i njihovim obavezama. Kao šećer na kraju dana, od 21 sat na navedenoj lokaciji, sve prisutne zagrijat će grupa Opća opasnost.

Ri Gastro Advent, na Trgu Riječke rezolucije, u 19 sati, ugostit će band Trio Asi, a u 18 sati prošetajte do Trga Ivana Koblera na DJ Adventski party.

Na Trsatskom kaštelu najmlađi će ove godine moći dočekati Svetog Nikolu koji dolazi u 16 sati na druženje s najmlađima, kako bi ih razveselio slatkim poklonima.

U subotu, 7. prosinca, od jutarnjih sati bit će veselo na više lokacija. Humanitarna akcija „ Bila jednom jedna pusa“ počinje u 9 sati na Korzu, gdje će biti postavljena instalacija u obliku luka s imelicom ispod koje će se svi zainteresirani moći fotografirati. Sav prikupljeni novac donirat će se u dobrotvorne svrhe Udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“ Rijeka.

Na Trgu 128. brigade HV plesat će se od 11 sati uz Plesnu grupu Flame, u 11.30 nastupa plesna grupa Porto Ri, nakon njih sve prisutne rasplesat će plesna skupina Lost in Wonderland, a u 12.30 svoj nastup pripremila je grupa K2K.

S ciljem podizanja svijesti javnosti o problemu beskućništva, na Trgu 128. brigade HV, od 20 sati organizira se događaj “Jedna noć pod zvijezdama“, na kojem će publiku zagrijati popularna glazbena skupina Adastra, koja izlazi na pozornicu u 21.30 sati.

Na Trgu Riječke rezolucije posjetitelji će od 19 sati uživati u sjajnom nastupu grupe Xfinity.

Trsatski kaštel ugostit će Djeda Mraza od 17 sati, a od 19 sati kreće glazbeni program uz DJ Pone.

U Riječkom tunelu, u subotu 7. prosinca na programu je Otvaranje adventskih noći od 10 sati, pa sve do ranih jutarnjih sati. U narednim danima u riječkom podzemlju svakodnevno će se održavati igraonice za djecu.

U nedjelju, 8. prosinca, od 18 sati osjetite čaroliju Trga Ivana Koblera uz DJ Adventski party koji će probuditi Djed Mraza u vama.

Vokalni Studio Rijeka, mješoviti pjevački zbor, na čijem su repertoaru djela hrvatske i svjetske zborske literature, zapjevat će zajedno s Vokalnom skupinom Torretta na Trsatskom kaštelu u 19 sati.

Brojne okuse regije i ideje za marende kroz cijeli prosinac potražite na Ri Gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije. U nedjelju 8. prosinca očekuje vam izvrsna atmosfera od 19 sati uz Josu Butorca i pratnju.

I još puno toga, a sve detalje i raspored programa manifestacije Rijeka Advent možete pronaći na mrežnoj stranici www.RijekaAdvent.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari