Dolaskom Svetog Nikole, Advent u Toweru može početi!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Čarobno vrijeme adventa kreće i u Tower Centru Rijeka!

Centar je ukrašen brojnim lampicama, a bogati program događanja započinje posjetom Svetog Nikole i njegovog pratitelja Krampusa koji će ispričati svoju priču kroz interaktivnu predstavu. Program se održava u petak, 6. prosinca od 17.00 sati na drugom katu Centra. Nakon predstave djeca će se moći zabavljati uz kreativne radionice ukrašavanja i oslikavanja veselih čizmica i šiba.

Ovogodišnja adventska kućica, koja se nalazi na 2. katu Centra, zasjala je u punom sjaju, a tek uređeno dvorište prava je rezidencija Djeda Božićnjaka koji samo što nije stigao. Posjetitelji Centra će se s njim moći slikati od 14. prosinca te na poklon dobiti fotografiju. Slikanje s Djedom će biti organizirano u jutarnjem i popodnevnom terminu. 

Upravo će dvorište Djedove kućice biti idealna kulisa za božićne predstave i radionice. „Škola za modernog djedicu“ i „Vilenjačka posla“ nazivi su predstava koje se održavaju četvrtkom, 12. i 19. prosinca, dok su petak 13. i 20. prosinca rezervirani za zanimljive tematske radionice „Upoznajte Rudolfa“ i „Pozdrav sa Sjevernog pola“. 

U subotu, 14. prosinca u Tower stiže svjetski poznata ilustratorica Maya Beus koja će crtati fashion portrete posjetitelja te otvoriti izložbu svojih radova kao i radova pobjednika natječaja „Ilustriraj i stiliziraj“. Dan nakon, nedjelja, 15. prosinca rezervirana je za zabavnu znanstvenu predstavu i radionicu „Nutty Scientists“.

Adventska događanja u Centru kulminirat će velikim božićnim koncertom u izvedbi ženske i muške klape Kastav. U subotu 21. prosinca publika će moći čuti fantastične izvedbe božićnih pjesama, ali i tradicionalne napjeve Istre, Sjevernojadranskog primorja i svih ostalih krajeva Hrvatske uz nezaobilazan klasičan klapski repertoar.

Tower nagrađuje svoje posjetitelje besplatnim ulaznicama za klizanje

Tower Center Rijeka i ove godine ima klizalište, no ove godine mali klizači moći će uživati u zatvorenom klizalištu koje se nalazi u sklopu Happy Land igraonice. Kako klizanju ne bi bilo kraja, oni koji u periodu od 6.12.2019. pa do 31.1.2020. ostvare račun veći od 200,00 kuna na bilo kojem prodajnom mjestu Towera, imaju priliku na Info pultu Centra, smještenom na 4. katu, preuzeti dvije besplatne ulaznice za klizanje. Broj ulaznica je ograničen, stoga nemojte čekati i odvažite se iskušati na klizačkom podiju.

Advent u Tower Centru Rijeka-mjesto gdje vas prava čarolija čeka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari