DODATAK KOLEKTIVNOM UGOVORU 

ČAVLE Povećanje plaća djelatnika najbolja uvertira u proslavu rođendana Dječjeg vrtića Čavlić

Načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić i povjerenica Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske Nataša Mohorčić dogovorile su i potpisale dodatak Kolektivnom ugovoru za zasposlene u Dječjem vrtiću Čavlić u Čavlima.

Ovim potpisom osnovica za izračun bruto plaće povećana je za 5%, te iznosi 3.712 kuna, a primjenjivat će se od 1. rujna 2022. godine.   

Ova dobra vijest uvertira je u proslavu 7. rođendana novog modernog centralnog objekta Dječjeg vrtića Čavlić izgrađenog 2015. godine, ali i  51 godine organiziranog predškolskog odgoja u Čavlima, koji se provodi još od 1971. godine.  Dječji vrtić „Čavlić“ poziva sve na obilježavanje Dana vrtića “Čavlić” uz bogat program za djecu polaznike vrtića, dok će se u četvrtak 26. svibnja održati Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane posjetitelje. 

Program za vrtićarce počinje sutra, u utorak, 24. svibnja kada u vrtiću gostuje plesna skupina “Dance queen”, a u srijeda 25. svibnja Dječji vrtić Čavlić slavi svoj rođendan. Tog dana u vrtiću će se održati predstava “Sretna kuća” i svečani oproštaj od predškolaca, a u 17 sati  pozivaju se svi zainteresirani roditelji i članovi zajednice da prisustvuju predavanju vrtićke psihologinje Anite Marić. Tema predavanja je “Izazovi modernog roditeljstva-utjecaj ekrana na dječji razvoj”. 

U četvrtak, 26. svibnja održat će se Dan otvorenih vrata pa su svi pozvani da se pridruže u raznim aktivnostima, druženju, predstavama, prezentacijama, likovnim i glazbenim radionicama, izradi scenografije i sportu. Bogati tjedan završava u petak, 27. svibnja kada će u vrtiću biti Dan zdravlja. Vrtić će ugostiti stomatologa, a djeca upoznati njegovo zanimanje i naučiti sve o važnosti održavanja čistoće zubi.

RASPORED DANA OTVORENIH VRATA 26. SVIBNJA 2022.

9,15 sati skupine “Ježići” i “Tigrići” imaju predstavu “Čudne ribe”

9,30 sati “Fijolice” vas pozivaju na druženje i prezentaciju aktivnosti za poticanje samostalnosti, a po Montessori pedagogiji

9,30- 9,45 sati sportske skupine “Skakavci” i “Žabice” pozivaju vas na prezentaciju sportskih aktivnosti i igara u dvorani

9,45 sati “Sovice” i “Zečići” pozivaju vas od na likovnu aktivnost, koristit će se prirodni materijali

10 sati “Pčelice” i “Leptirići” izrađivat će scenu za predstavu “Cvrčak i mrav”, pozivaju i vas da im pomognete

10 sati “Rožice” i “Loptice” u dvorištu će imati likovne i glazbene aktivnosti te igre s pokretom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari