REKORD SVIH REKORDA

Čitatelji pomogli Riportalu da ostvari nešto što nije nikada do sada!

Foto: Riportal
Naporan rad svih uključenih u proizvodnju pravovremenih i relevantnih vijesti uvijek daje rezultate
Odraz takvog pristupa donio je Riportalu u kolovozu rekord svih rekorda po čitanosti. Najjači regionalni portal na riječkom području, ali i puno šire zabilježio je najbolji rezultat otkako postoji na medijskom tržištu!
Prema istraživanju gemiusAudiencea, najrelevantnijeg i najpreciznijeg mjeritelja čitanosti internetskih medija u Hrvatskoj, Riportal je u mjesecu kolovozu čitalo blizu 460.000 čitatelja koji su generirali preko 2 milijuna otvaranja stranica.
Time je Riportal još više učvrstio poziciju neupitnog lidera među nezavisnim internetskim medijima na riječkom području i u Primorsko-goranskoj županiji te je (p)ostao član  TOP 5 najčitanijih regionalnih portala u cijeloj Hrvatskoj!
“Ovo mi je definitivno najdraža nagrada za trud koji smo uložili kako bismo našim vjernim čitateljima pružili sve relevantne informacije koje ih zanimaju. Priznanje cijelom timu koji je zaslužan za kreiranje sadržaja. Pozicija najčitanijega portala na riječkom području, ali i puno šire, ujedno obvezuje da i dalje radimo kvalitetno i angažirano zbog naših čitatelja kojima se i ovim putem iskreno zahvaljujem i pozivam da nas nastave pozorno pratiti”, rekao je urednik Riportala Robert Zeneral.
Zbog povećanog opsega posla, kao i želje da zadržimo sadašnju razinu kvalitete sadržaja, Riportal je u potrazi za mladim, ambicioznim novinarima (studentima novinarstva) koji bi željeli sudjelovati u daljnjem rastu ovog internetskog medija.
Svi zainteresirani mogu se javiti na mail urednik@riportal.hr, a uz osnovne podatke o sebi trebaju priložiti i životopis.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari