ČITATELJI UPOZORILI, RONIOCI ODGOVORILI: „Aute smo parkirali uz more zbog akcije čišćenja podmorja!“

Foto: Čitatelj

U redakciju nam se ujutro s plaže na Biviju javilo nekoliko uznemirenih čitatelja zbog automobila parkiranih uz samo more, a mi smo prenijeli njihovo nezadovoljstvo viđenim

Prenijeli smo informaciju tih čitatelja i za svaki slučaj zamutili fotografije kako ne bi u slučaju neopravdane kritike nekoga nedužnoga prikazali kao krivca za čin koji nije mogao naići na odobravanje.

I dobro smo napravili. Naime, predvečer su nam se javili vlasnici parkiranih automobila, a ispostavilo se kako su automobi parkirani i fotografirani uz samo more vlasništvo ekipe ronilaca koji su danas sudjelovali u akciji čišćenja podmorja,

„Danas je na Biviju održana akcija čisćenja podmorja a parkirani autobili su vlasništvo ronioca koji su tako parkirali zbog zaista teške ronilačke opreme koju su nosili na ovu akciju. Izvukli smo iz mora otprilike tonu raznog glomaznog otpada kojeg su nemarni i nesavjesni ljudi pobacali u more. Uoči početka akcije obavijestili smo kupače da ćemo doći s automobilima do mora i zamolili ih za razumijevanje, ali neki nas, eto, očito nisi čuli“, rekao nam je Goran Kolundžić, jedan od vrijednih sudionika akcije čišćenja podmorja.

“Akcija čišćenja podmorja plaže Bivio i ove godine je održana u suradnji EMPEDUJA beach bara i KPD INA Kostrena. Nažalost, još je jedna akcija uspjela i još je jedna baja napunjena otpadom izvađenim iz mora. Sudjelovali su KPA 3. maj (sa kopnenom i brodskom ekipom), Javna vatrogasna postrojba Rijeka, DVD Drenova. Iako se čini da je otpada manje, još će puno akcija proći prije nego dođemo do zadovoljavajuće razine čistoće podmorja. Hvala svima na sudjelovanju, posebno hvala Čarliju i djelatnicima  Empeduje na pomoći u organizaciji same akcije…”, zaključio je Goran Kolundžić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views