[FOTO] CRIKVENICA: Originalni likovni radovi nastaju pred vašim očima

Danas je u centru Crikvenice otvorena Likovna kolonija „Crikvenički koloriti“. Dvadesetak je umjetnika i uživalo u ugodnom ambijentu uz more, a posjetitelji su mogli pratiti kako nastaju kreativni, originalni i zanimljivi likovni radovi.

image

Fotografije koje smo snimili prvoga dana (subota), najbolja su pozivnica za završni dan ove manifestacije. Pogledajte.

image

Voditelj radionice je Miroslav Cimer, a oba će se dana slikati od 10 do 16 sati. Umjetnike će inspirirati primorski motivi, posebice crikveničke rivijere, a tehniku slikanja odabiru prema vlastitoj želji.

image

Svoje jedinstvene doživljaje crikveničke rivijere slikom će dočarati: Nino Bijelac, Miroslav Cimer, Toni Franović, Zoran Ivić, Marija Jambrešić, Dubravka Kanjski, Libuša Kirac, Suzana Kljuš, Miroslava Kos, Maja Lončarić, Mladen Lugomer, Ivan Maretić, Marijan Mavrić, Slavica Orešković, Ambroz Oroši, Milan Stunja, Dragan Šalić, Edina Šalić, Jadranka Štajduhar i Ljubica Zuccon.

image

Umjetnost, priroda i sjajno društvo najbolja su pozivnica za opušteni vikend u Crikvenici. Pogledajte kako će ljepota Rivijere Crikvenice inspirirati maštovite sudionike „Crikveničkih kolorita“ i uživajte u pogledu na rivijeru iz njihove perspektive!

image image image image image

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari