PRIJAVE DO 13. SVIBNJA

CTK Rijeka traži mlade osobe koje će kreirati online escape room igru

Prijave su za sve sudionike besplatne i otvorene su do 13. svibnja

Centar tehničke kulture Rijeka traži mlade osobe od 15 do 30 godina koje će s njima osmisliti online escape room.

U planu je osmisliti priču, razraditi kodove, šifre, zagonetke i petlje. Ne morate biti izvrstan informatičar, dovoljne su vaše ideje, koje ćete moći razviti uz mentora iz tima.

Nakon izrade online escape rooma, namjera je u Laboratoriju znanja CTK Rijeka fizički izraditi escape room, u čijoj izradi ćete, također imati priliku sudjelovati.

Iz udobnosti doma i sa sigurne udaljenosti uključite pomognite CTK Rijeka dizajnirati inovativni i vlastiti koncept internetske igre za bijeg iz sobe.

nakon čega će se prijavljene kontaktirati i obavijestiti o daljnjim koracima. Prijaviti se možete putem web stranice CTK Rijeka.

Izrada online escae room je besplatna zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji financiraju projekt RI connect

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views