USPJEŠNA PREZENTACIJA

Galerija | Dan otvorenih vrata Krila Kvarnera na Grobničko polje privukao stotine posjetitelja, pogledajte fotografije!

Na prostoru aerodroma na Grobničkom polju održan je Dan otvorenih vrata Zrakoplovnog društva Krila Kvarnera

Dan otvorenih vrata Krila Kvarnera na Grobničko polje privukao je stotine posjetitelja među kojima su se isticali mnogobrojna djeca i mladi. Svi su s velikim oduševljenjem razgledavali zrakoplove i pratili padobranske skokove, a posebno velik interes izazivali su funkcionalni, ‘leteći’ modeli zrakoplova.

Posjetitelji su mogli u letačkom dijelu programa vidjeti zrakoplove Cessna 207, Cessna 150, Cessna 172 i Citabria. Također, na tlu su bili izloženi razni tipovi aviona koji se nalaze na aerodromu – Antonov AN-2, KR-2 amaterski građen avion, jedrilice i slično.

Program u organizaciji Zrakoplovnog društva Krila Kvarnera za cilj je imao promociju zrakoplovne aktivnosti prvenstveno kroz prikaz letenja u zrakoplovima svih klubova koji djeluju u sklopu društva . Također, demonstrirani su i skokovi s padobranom kao i letenje modelima aviona čime se posjetiteljima pružio uvid u sve vidove zrakoplovstva kojima se i sami mogu početi baviti.

Članice Zrakoplovnog društva su Padobranski klub Krila Kvarnera, Pilotski klub Krila Kvarnera, Jedriličarski klub Krila Kvarnera, Klub slobodnog letenja Krila Kvarnera te Klub za samogradnju Krila Kvarnera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari