Foto: Dražen Suvić

Udruge su najavile organiziranje paljenja baklji na Krčkom mostu u spomen na branitelje, kao što su to učinili i prošle godine, ali bi uz to organizirali i popratnu manifestaciju koja bi se trebala održati na prostoru uvale Voz

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima primio je u sjedištu Primorsko-goranske županije predstavnike udruga „Plavo bijeli otok“ i Kluba navijača „Armada“ Rijeka. Predstavnici navijačkih udruga predstavili su inicijativu o organizaciji prigodne manifestacije povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza.

Udruge su najavile organiziranje paljenja baklji na Krčkom mostu u spomen na branitelje, kao što su to učinili i prošle godine, ali bi uz to organizirali i popratnu manifestaciju, koja bi se trebala održati na prostoru uvale Voz, na otoku Krku.

Župan je, sa zadovoljstvom, prihvatio pokroviteljstvo nad organizacijom ove manifestacije kao primjer pozitivne priče zajedništva u odavanju počasti oružanim snagama, hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu. Pri tome je najavio i pomoć Primorsko-goranske županije u okviru svojih mogućnosti u daljnjoj proceduri oko organizacije manifestacije.

Zamjenik župana Marko Boras Mandić podsjetio je da je Županija u 2017. godini, kada je Klub navijača „Armada“ organizirao obilježavanje 30. rođendana, pomogla sa više od 130.000 kuna, od čega oko 60.000 kuna prilikom organizacije centralne proslave rođendana, ali primjerice i prilikom organiziranja navijačkog putovanja u Split „bijelim brodom.“

Predstavnici navijačkih udruga uručili su županu zahvalnicu Primorsko-goranskoj županiji za pomoć u dosadašnjem djelovanju radu Kluba navijača „Armada“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari