INOVATIVAN PROJEKT

DANAS…ZA VAS…! Gradonačelnik Filipović i novinari Ferlin i Krmpotić kuhat će za potrebite u akciji Crvenog križa Rijeka

S ciljem dodatnog senzibiliziranja šire javnosti za osobe kojima je pomoć potrebna, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka pokreće projekt pod nazivom “DANAS…ZA VAS….!”

“Jednom mjesečno Dom Crvenog križa na Pećinama ugostit će neke od poznatijih osoba različitog spektra djelovanja. Oni će s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka sudjelovati u pripremanju obroka za korisnike pučke kuhinje, beskućnike te za sve one kojima možemo pružiti bar malo utjehe i ljubavi na naš način. Tko će to biti? Gradonačelnici, načelnici/e općina, sportaši, glazbenici, osobe iz javnog života….”, najavio je voditelj projekta Damjan Miletić.

Svečano otvaranje projekta bit će u srijedu 7.9. u 9 sati a kuhat će Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke, Robert Ferlin, poznato lice s malih ekrana, radijski voditelj te pobjednik emisije “Zvijezde pjevaju” i Josip Krmpotić, nezaobilazna zvijezda mnogih događanja i zaštitno “lice” Radio Rijeke, uz potporu ravnateljice Crvenog križa Rijeka Petre Šuljić.

“Ovim putem zahvaljujemo se svim medijima, građanima te gospodarskim subjektima i obrtnicima na podršci i vrijednim prilozima te donacijama u namirnicama i ostalim potrepštinama. Sve to dokazuje da je naš rad u pružanju pomoći dobro prihvaćen a nama je podrška građana vjetar u leđa za budući rad”, poručio je Damjan Miletić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari