Dijelovi Sušaka, Bulevarda, Trsata i Vojaka u utorak privremeno bez vode

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koje će kružiti navedenim ulicama

Zbog izvođenja radova na Frankopanskom trgu u utorak, 27. ožujka od 8 do 15 sati privremeno će se obustaviti isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga na području mjesnih odbora Centar-Sušak, Bulevard, Grad Trsat i Vojak.

Isporuka će se obustaviti u sljedećim ulicama: Mihanovićeva, Bošket, Vitezićeva, Šetalište Joakima Rakovca, Petra Zrinskog od kućnog broja 15 do 19, Mirka Piškulića, Šetalište Ivana Gorana Kovačića, Trsatske stube Petra Kružića, Vidikovac, Franje Račkoga od kućnog broja 11 do 13 te od 60 do 82, Prijelaz Franje Paravića, Švalbina od kućnog broja 6 do 13, Gajeva kućni broj 1 (Prva sušačka hrvatska gimnazija u rijeci), Slavka Krautzeka kućni broj 23 (Osnovna škola Trsat) i Gimnazijske stube kućni broj 7.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koje će kružiti navedenim ulicama.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra, KD Vodovod i kanalizacija te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.

KD Vodovod i kanalizacija moli sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, molimo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

U slučaju jako lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Usluga javne vodoopskrbe privremeno će se prekinuti kako bi se novi ugrađeni vodovodni cjevovod na Frankopanskom trgu pustio u funkciju spajanjem na postojeći sustav javne vodoopskrbe.

Najavljeni radovi dio su radova kojima se na Trsatu rekonstruira i zamjenjuje postojeća vodno-komunalna infrastruktura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari