NEOPOZIVA OSTAVKA

Direktor Ekoplusa Miodrag Šarac podnio ostavku: ‘U Marišćinu se nisam došao baviti politikom…’

Predsjednik Uprave Ekoplusa Miodrag Šarac podnio je neopozivu ostavku – iz osobnih razloga, objavili su iz te tvrtke. Ostavka stupa na snagu 30. studenog, a Skupština društva za novog je direktora Ekoplusa imenovala Luku Travena

Kako stoji u objavi Ekoplusa, tvrtke koja upravlja Županijskim centrom za gospodarenje otpadom Marišćina, Šarčevu ostavku je jednoglasno prihvatila skupština te tvrtke.

Ostavka stupa na snagu 30. studenoga, a Traven će dužnost preuzeti 1. prosinca. Šarac je predsjednikom Uprave imenovan u lipnju 2019., a u rujnu 2020. je ponovno je izabran na javnom natječaju.

Novi direktor Luka Traven doktor je znanosti zdravstvene ekologije, magistar znanosti zaštite okoliša, i diplomirani je inženjer biologije i ekologije, a radio je kao izvanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Sad već bivši predsjednik Uprave Ekoplusa Miodrag Šarac, tvrtke koja upravlja Županijskim centrom za zbrinjavanja otpada Marišćina, oglasio se priopćenjem:

U Marišćinu se nisam došao baviti politikom i pogrešno je što se politika počela baviti sa mnom. Odlazim zadovoljan s onim što smo postigli u mom kratkom mandatu. Centar danas u tehničkom smislu radi bolje nego prije. Sustav zaprimanja i obrade otpada je uređeniji, proizvodni procesi su funkcionalniji, a uspjeli smo postići i ono što se činilo neizvedivim: zaustaviti neugodne mirise. Sve uvijek na kraju dođe na svoje pa će kad se prašina slegne, mnoge stvari biti jasnije. Posebno želim zahvaliti svojim suradnicima i kolegama koji su mi bili najveća podrška od prvog dana. Oni zaslužuju veliko poštovanje jer svoj posao, koji nije nimalo lak niti lijep, obavljaju predano i najbolje što mogu. Novom direktoru želim puno uspjeha. Smatram da ima dobru podlogu za daljni napredak. Hvala puno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views