MALA VELIKA SRCA

Dječji vrtić Opatija uručio donaciju vrtiću u Petrinji; Uz potrepštine, mališani im poslali i poruke s dobrim željama!

Delegacija Dječjeg vrtića Opatija – ravnateljica Aleksandra Tramontana, psihologinja Gorana Mišćenić i kućni majstor Nenad Novak, posjetili su 9. veljače Dječji vrtić „Petrinjčica“ u Petrinji te ravnateljici Nataši Vidović uručili donaciju igračaka i potrošnog materijala.

Opatijski vrtićari pokazali su veliko srce i svojim vršnjacima na području pogođenim potresom uz donaciju poslali poruke ohrabrenja u ovim, za njih, teškim vremenima.

– Djeca su u vrtiću pisala i crtala poruke s dobrim željama za svoje hrabre prijatelje u Petrinji, a koje smo ravnateljici Nataši Vidović predali uz donaciju igračaka, likovnog pribora, papira i ostalog potrošnog materijala. Nadamo se da će ova naša donacija pridonijeti osmijehu na licima petrinjskih vrtićara, istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Aleksandra Tramontana te kazala kako su pozvali ravnateljicu da s kolegama posjeti Opatiju i opatijski vrtić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari