UKRASI OD PRIRODNIH MATERIJALA

Djelatnici Čistoće izradili adventski vijenac na Koblerovom trgu, ukrase obojala djeca Dječjeg vrtića More

Ove godine se umjesto crnogoričnih grana odlučilo poigrati s bjelogoricom

Ovogodišnji je adventski vijenac na Koblerovom trgu zablistao u posebnom izdanju. Po prvi puta su vijenac u cijelosti izradili djelatnici Čistoće, a ukrase su bojala djeca Dječjeg vrtića More.

Ove godine se umjesto crnogoričnih grana odlučilo poigrati s bjelogoricom koju se prikupljalo prilikom orezivanja gradskih zelenih površina.

Za izradu vijenca pobrinule su se vrtlarice KD Čistoća, a za njegovu snježnu bijelu boju zaslužni su djelatnici radionice KD Čistoća.

Ukrasi su također izrađeni od prirodnih materijala i to od prikupljenih naplavnih drvaca i šišarki na Preluku koje su djeca Dječjeg vrtića More zajedno sa svojim odgajateljicama ukrasila bojom i šljokicama.

Rezultat su blistave šiško-kuglice i crveno bijele drvene „lizaljke“, a divne decoupage kuglice, koje su djeca izradila za prošlogodišnji vijenac, također su iskorištene i ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari