DJEVOJKE, PRIJAVITE SE! U petak 25. ožujka casting za Miss Primorsko-goranske županije

Izbor za Miss Primorsko-goranske županije, kao dio izbora „Miss Hrvatske za Miss svijeta“, održat će se 10. travnja 2016. u hotelu Royal u Opatiji

Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svoga kraja i zemlje.

Izbor za Miss Primorsko-goranske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss svijeta“ održat će se 10. travnja 2016. u hotelu Royal u Opatiji. Očekuje se veliki broj posjetitelja, nazočnost brojnih poznatih osoba te predstavnika lokalnih i nacionalnih medija odnosno fotoreportera. Izboru će prethoditi „casting“ koji će se održati 25. ožujka 2016. s početkom u 19 sati u caffe-baru Metropolis na Zametu.

MISS PGŽ CASTING

„Pozivamo djevojke od 17-24 godine da se pridruže castingu jer finalistice očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva kako bi zasjale na finalnom izboru koji slavi ljepotu, ali i osobnost. Djevojke na samom izboru neće se predstaviti publici u kupaćim kostimima kako je slučaj na brojnim izborima, one će imati priliku predstaviti sebe, svoje interese i hobije“, naglasile su organizatorice izbora Marija Mažar i Ivana Grabar. Ujedno, zamolili su djevojke da dođu s prirodnim make up-om te cipelama na petu.

Miss Primorsko-goranske županije očekuju brojna snimanja, intervjui kao i darovi koje partneri projekta pripremaju za sve finalistice. Ovo je prilika, naglašavaju organizatori, da si sudionice otvore brojna vrata u budućnosti, a na raspolaganju će imati podršku organizatorica kao i medijsku pozornost.

Sve informacije o izboru možete pronaći na službenoj stranici www.miss.hr, a novosti možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Miss Primorsko goranske županije. Za upite na raspolaganju je kontak mail: Info ili mob: 099/3177-320.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari