ZBOG VELIKOG INTERESA JAVNOSTI

Do kraja godine! Produženo trajanje izložbe „Nepoznati Klimt“ u Muzeju grada Rijeke

Zbog velikog zanimanja javnosti, trajanje izložbe „Nepoznati Klimt – Ljubav, smrt, ekstaza“ u Muzeju grada Rijeke produžuje se do 31. prosinca.

Prvotno planirani rok do kojeg se moglo vidjeti izložbu u Palači šećera bio je 20. listopada. On je uključivao ljetno razdoblje, odnosno turističku sezonu, kada se očekivao povećan broj posjetitelja iz drugih dijelova Hrvatske i stranih zemalja.

Očekivanja su bila opravdana. kolovoz je donio rekordan broj posjetitelja. Izložbu je toga mjeseca posjetilo 1936 posjetitelja, a 17. kolovoz donio je i dnevni rekord s 214 posjetitelja. No, listopad je u tomu učinio korak dalje, pa su u razdoblju od 1. do 17. listopada izložbu pogledala 1423 posjetitelja. Nastavi li se takvim ritmom do konca mjeseca, valja očekivati 2500 – 3000 posjetitelja.

Četrnaestog listopada zabilježen je i novi dnevni rekord, s 239 posjetitelja. Toga dana u Palači je bilo sedam grupa posjetitelja koji su razgledali postav uz stručno vodstvo. Podsjetimo se, izložbu  „Nepoznati Klimt“ može se u Palači šećera pogledati zajedno sa stalnim muzejskim postavom posvećenim povijesti Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari