EVO DOBITNIKA

Galerija | Dodijeljene nagrade najuspješnijim likovnim i literarnim radovima na temu prevencije ovisnosti

Na inicijativu načelnika Policijske postaje Opatija Tomislava Milkovića, u okviru rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta Liburnije, organiziran je natječaj likovnih i literarnih radova učenika osnovnih škola povodom „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ koji se obilježavao od 15. studenog do 15. prosinca 2022. godine.

U vijećnici Grada Opatija tim je povodom održana dodjela pohvala i nagrada učenicima koji su izradili najbolje likovne i napisali najbolje literarne radove na temu prevencije ovisnosti o drogama, alkoholu i cigaretama te posljedicama njihovog konzumiranja.

U uvodnom dijelu dodjele, učenicima, mentorima i ravnateljicama škola obratili su se načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković i gradonačelnik Grada Opatija Fernando Kirigin, uz podršku ostalih čelnika lokalnih samouprava Liburnije. Tom su prilikom istaknuli važnost edukacije i poticanja zdravog načina života kod osnovnoškolaca.

Natječaju su se odazvali učenici i djelatnici Osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“ Opatija, Osnovne škole „Dr. Andrija Mohorovičić“ Matulji, Osnovne škole „Drago Gervais“ Brešca i Osnovne škole Viktora Cara Emina Lovran.

Na natječaj je pristiglo ukupno 35 likovnih i literarnih radova, a sudjelovalo je 75 učenika i 6 mentora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari