DOĐITE I OSVOJITE ULAZNICE! U subotu radna matineja za publiku povodom premijere baleta „Ivica i Marica”

Ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca Rijeka ponovno poziva sve zainteresirane na još jednu zanimljivu i sadržajnu radnu matineju, ovoga puta povodom skorašnje premijere baletne predstave „Ivica i Marica” u koreografiji Gine Patterson, u subotu, 20. siječnja u 11.00 sati na sceni HKD-a na Sušaku

S publikom će podijeliti magiju rada na predstavi koja ima moć potaknuti na nova promišljanja o najpoznatijem bratu i sestri koji već stoljećima fasciniraju djecu, ali kroz svoju priču odašilju i životno važne poruke propitujući uvijek iznova odnos roditelja i djece, neimaštine i bogatstva, okrutnosti i milostivosti.

U sklopu matineje posjetitelji će imati priliku zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje, za ovu priliku skraćenim, satom baletnih vježbi, nastavlja se kratkim uprizorenjima dijelova predstave i izlaganjem autorskog tima o samoj predstavi i njihovom procesu rada, te njihovim razgovorom s publikom.

Na kraju druženja, najsretnije će posjetitelje nagraditi ulaznicama za premijeru i i reprizne izvedbe baleta „Ivica i Marica“, baletne fantazije Gine Patterson, poznate američke koreografkinje koja prvi put koreografira u Europi upravo za riječki baletni ansambl!

Svi su pozvani, a ulaz na subotnju matineju za publiku je, naravno, besplatan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views