KBC RIJEKA: U subotu građanima otvorena vrata Zavoda za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu

Foto: Ilustracija (eistra.info)

Svi zainteresirani građani moći će, uz razgled obnovljenih prostora Poliklinike s dnevnom bolnicom, dobiti i savjete stručnjaka Zavoda za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu

Zavod za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu u subotu, 7. prosinca od 9 do 16 sati, uz prigodni pozdrav u 11 sati, na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka otvara svoja vrata za građanstvo.

Svi zainteresirani građani moći će, uz razgled obnovljenih prostora Poliklinike s dnevnom bolnicom, dobiti i savjete stručnjaka Zavoda za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu.

Predstavit će se i novi robotski uređaji koji se koriste u neurorehabilitaciji bolesnika. Armeo Power je uređaj za rehabilitacijsko vježbanje ruke i šake uz korištenje virtualne stvarnosti. Namijenjen je bolesnicima koji su izgubili funkciju ili imaju ograničenu funkciju gornjih ekstremiteta – uzrokovanu poremećajima središnjeg živčanog sustava, perifernom neuropatijom ili poremećajima kralježnice te mišićnog ili koštanog sustava. Erigo Pro je suvremeni robotski uređaj za ranu rehabilitaciju i sigurnu mobilizaciju bolesnika s teškim neurološkim oštećenjima, čak i u okviru intenzivne njege.

Dodatne informacije o Danu otvorenih vrata mogu se dobiti na broj telefona 051 407 242 ili elektroničkom poštom na adresu fizikalna-administracija@kbc-rijeka.hr. Zavod se nalazi na adresi Tome Strižića 3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari