DANAS JE NJIHOV DAN

Galerija | ‘Dosta nam je napona i struje, dajte nam gajbu žuje!’. Donosimo najveću galeriju fotki s današnje norijade u Rijeci!

Maturanti u Rijeci danas su se posve opustili – norijada je i ove godine donijela puno brašna na riječke ulice a nije izostalo ni već tradicionalno špricanje vodom iz vodenih pištolja

Već od jutra učenici završnih razreda srednjih škola počeli su se okupljati na odabranim mjestima odakle su se rano poslijepodne u velikim grupama uputili prema središtu grada – Korzu i Delti, gdje su se kod Spomenika oslobođenja družili.

Prema prvim informacijama s terena većih incidenata nije bilo a druženje i i zabava maturanata potrajala je sve do popodneva.

U velikoj fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića možete pogledati kako je protekla današnja norijada u Rijeci. Nas su posebno oduševili duhoviti natpisi na prigodnim majicama od kojih su nas neki nasmijali do suza!

Maturantima želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju ili pri ulasku u svijet rada. Nek’ im se ispune sve želje u životu i nekane zaborave školske prijatelje!

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari