PRIKLJUČITE SE

U nedjelju finale programa nordijskog hodanja ‘Rijeka Outdoor’ sa ‘ Stazom bunkera’

“Staza Bunkera” za završnicu odličnog programa

Nedjelja će označiti posljednji dan atraktivnog programa nordijskog hodanja “Rijeka Outdoor”, kojeg Turistička zajednica Grada Rijeke organizira u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo. Proteklih su nedelja poklonici aktivnosti proveli u hodanju odabranim stazama, a naredne nedjelje slijedi hodanje rutom koja će svakako biti posebno atraktivna svim ljubiteljima nordijskog hodanja.

Nakon izvrsne nedjelje i hodanja “Stazom uz Rečinu” u nedjelju 28. svibnja, s početkom u 9:00 sati, i to okupivši se na Cvetkovom trgu na Drenovi sudionici će krenuti “Stazom Bunkera” na potezu: Drenova – šumski put – Pulac – Katarina – šumski put – Veli vrh – Drenova. Za kraj programa, organizatori su pripremili srednje zahtjevnu stazu dužine 9 km, uz predviđeno trajanje hoda od 2,45 sati. Radi se o izuzetno atraktivnoj stazi koja spaja prekrasnu prirodu i povijesne lokacije Rijeke i njene okolice.

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a u slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Drenovi.

Uz vodstvo stručnih vodiča sudionici će zasigurno uživati u hodanju ovom atraktivnom stazom, a organizatori se i ovim putem zahvaljuju svima koji su se, i koji će se, uključili u program “Rijeka Outdoor” potvrdivši da organizacija ovakvih programa ima itekako veliki broj poklonika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari