PROBLEMI U PROMETU

Video | Dramatična javljanja s Grobnika i iz Like: Ljudi zapeli na cesti, nitko ne može doći k sebi zbog kaosa

U video prilozima pogledajte javljanje s terena

U Gračacu je otvoren prihvatni centar za putnike zapele u prometu, na adresi Nikole Tesle 37, kod mosta u Gračacu, izvijestili su u nedjelju iz Ravnateljstva Civilne zaštite RH, budući da je je trenutno, zbog nevremena, zaustavljen promet između Dalmacije i unutrašnjosti.

Kako su ranije izvijestili iz Hrvatskog auto-kluba, od 14,30 sati do daljnjega nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

Prekid prometa zbog nesreća

Zbog prometnih nesreća prekinut je promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27) gdje je prepriječeno teretno vozilo, a vozi se jednim trakom, naizmjence, na dionici Kistanje-Knin u mjestu Radučić (DC59).

U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Vozače iz HAK-a pozivaju na strpljenje. Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru te u unutrašnjosti.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri i obrnuto.

Paraliziran promet diljem Hrvatske

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; dionica riječke obilaznice (A7) između čvorova Škurinje i Orehovica (obilazak je kroz grad Rijeku); Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja, Paški most i Krčki most.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, dionici autoceste A7 Draga (Rijeka Istok)-Šmrika, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće, lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na širem području Pule i Labina poziva se vozače na pojačan oprez, zbog stabala na kolniku i granja. U prekidu su brojne trajektne, brodske i katamaranske linije, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari