SVE JE ZAVRŠILO DOBRO

Dramatična snimka iz centra Rijeke! Građani i vatrogasci izvlačili djecu iz potopljene igraonice

DHMZ za danas da bi u Rijeci moglo pasti još 80-ak litara kiše po kvadratu

Novi list objavio je dramatičnu snimku iz centra Rijeke. Iz poplavljene igraonice vatrogasci i okupljeni građani evakuirali su djecu koja su se za vrijeme potopa našli u prostoru koji se počeo puniti vodom.

Rijeku je jučer tijekom večeri pogodilo snažno oborinsko nevrijeme, pa su poplavljene prometnice u središtu grada, prometovanje je onemogućeno, a sve dežurne službe su na terenu.

Službena automatska meteorološka postaja na Kozali u Rijeci srijedu je zaključila s čak 222 litre oborine po četvornom metru, objavio je jutros RiMeteo. U samo jednom danu srušena je prosječna količina kiše za rujan. Kiša je nastavila padati i u prvim satima današnjeg dana nakon sinoćnjeg općeg potopa i od ponoći do dva sata ujutro palo je još 46 litara kiše.

DHMZ za danas predviđa umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, lokalno izraženijim. Najobilnija kiša ponovno se najavljuje za područje Jadrana, a za Rijeku se procjenjuje da bi moglo pasti još 80-ak litara kiše po kvadratu, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari