BIZARNA NESREĆA

U nevremenu i Citroen ‘zaglavio’ na stepenicama Zagrada, pogledajte video!

Screenshot video

Sinoćnje strašno nevrijeme praćeno rekordnom količinom oborina prouzročilo je poplave u centru grada i mnoge bizarne prizore na ulicama Rijeke

Mnoga vozila ‘zapela’ su na prometnicama jer im je oborinska voda narasla do krova. Dogodilo se i nekoliko nesreća, nažalost jedna i sa smrtnom posljedicom, a gradom su razasute registracijske oznake otpale s vozila uslijed snažne bujice koja je ometala promet na području grada.

Jedna od najnevjerojatnijih scena, pored ‘valova’ na riječkoj zaobilaznici, zabilježena je noćas u centru Zagrad u samom centru Rijeke kada je vozilo ‘zaglavilo na stepenicama centra.

Za sada nije poznato je li se vozilo marke Citroen ovdje našlo usijed bujične poplave ili je onaj tko je upravljao vozilom jednostavno ‘izgubio kompas’ uslijed pljuska kiše koji je znatno smanjio vidljivost, no Citroen je i danas ujutro na istome mjestu.

Sreća u nesreći je što se Citroen zapravo zaustavio na vrhu stepenica i što nije poletio nadolje. Nadamo se da će ga vučna služba čim prije izvući i da su putnici iz vozila neozlijeđeni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari